Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülşah Saraçoğlu'ndan 'estetik' itirafı - Magazin haberleri
        • 1

          Bülent Ersoy, Seda Sayan, Demet Akalın ve Deniz Seki başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismin modacısı olan Gülşah Saraçoğlu, kendisini fazla estetik yaptırdığını gerekçesiyle eleştiren bir takipçisine yanıt verdi.

        • 2

          Önceki gün Instagram hesabından fotoğrafını paylaşan Saraçoğlu'na bir takipçisi, "Göz bebeklerin ve kulakları hariç hiçbir yerin orijinal değil" yorumunda bulundu.

          "HADİ İSTEDİĞİN GİBİ LİNÇ ET BENİ"

          Ünlü modacıdan da yanıt gecikmedi. Saraçoğlu, "Özür dilerim size bu kadar rahatsızlık verdiğim için. Ayrıca parmak izim ve kan grubum da orijinal. Geri kalanını Türk doktorlarına emanet ettim. Gereksiz eleştiri, gizli hayranlıktır. Hadi şimdi istediğin gibi linç et beni. Ne kadar kayda değer olduğumu sen kendi kafanda yaşa..." cevabını verdi.

        • 3

          "YÜZ NAKLİ YAPTIRDIM"

          Daha önce 'Doğal olan hiçbir şeyi sevmiyorum' diyen Saraçoğlu şunları söylemişti:

          Göz altlarıma yeni dolgu yaptırdım. Bu zamana kadar yaptırdığım estetiklerle ‘yüz nakli yaptırdım’ diyebilirim. Botokslarım var. Kaz ayaklarına müdahale, dudak dolgusu bir tık elmacık kemiğinde botoks var. Göğüslerimi yeni yaptırdım… Ben estetiği seviyorum, doğal olan hiçbir şeyi sevmem. Bunu söyleyebilecek kadar da doğal bir kadınım.

        • 4

          İŞTE ESKİ GÜLŞAH!

          Gülşah Saraçoğlu son dönemde değişimiyle sosyal medyada konuşuluyor. Saraçoğlu'nun geçmiş yıllardaki görüntüsü ise görenleri şaşırtıyor.

        • 5

          5. KEZ BARIŞTI

          Saraçoğlu, ayrıca çalkantılı ilişkisiyle de sık sık gündeme geliyor. Ünlü modacı, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkisine yeniden şans vermişti. Geçtiğimiz aylarda evlilik kararı alan çiftten Saraçoğlu, Göz ile dördüncü kez ayrıldıklarını duyurmuştu.

        • 6

          "KONUŞURSAM İNSAN İÇİNE ÇIKAMAZLAR!"

          'Konuşursam insan içine çıkamazlar' diyen Saraçoğlu, ayrılık nedeninin 'yasak aşk' olduğunu itiraf etmişti. Açıklamada geçen kişinin ünlü bir isim olduğu iddia ediliyordu. O kişinin Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler olduğu öne sürülmüştü.

        • 7

          "EVLİ OLDUĞUMU BİLMİYORDU"

          Adı 'yasak aşk' iddialarına karışan Fatoş Yelliler, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yaptı. Yelliler, "Özel hayatıma ilişkin basında çıkan haberler neticesinde bu açıklamayı yapmak lüzumu doğmuştur. Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan Göz Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla kendisi benim Türkiye'de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekte idi. Bu doğrultuda kendisi hakkında yapılan çirkin ifadelerin haksız olduğunu, hem kendisinin hem de ailesinin Türkiye'de saygın kişilerden olduğunu belirtmek isterim. Nitekim silahlı saldırıya maruz kaldıktan sonra kendisinden yardım istemem neticesinde; Gökhan Bey merhametli ve vicdan sahibi bir kişiden beklenebileceği gibi bu süreçte destekte bulunmuştur." dedi.

        • 8

          "ÖZRÜNÜ KABUL ETMİYORUM"

          Yelliler'in bu sözlerinin ardından Gökhan Göz, "Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Fatoş Yelliler’i destekleyen her kadın da onun gibi mezhebsizdir." ifadelerini kullandı.

          Saraçoğlu, ardından sevgilisini affetti ve 5. kez barıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa