Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gülben Ergen: Hülya Avşar beni heyecanlandırmıyor - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Gülben Ergen, önceki gün bir alışveriş merkezinde bulunan eczanede görüntülendi. Gözlerinden operasyon geçirdiğini ifade eden Ergen, her şeyin yolunda olduğunu belirtti.

          "BENDE ESTETİK YOK"

          Oldukça neşeli olduğu görülen ünlü şarkıcı, muhabirlerin, "Estetiğiniz var mı?" sorusuna, "Bütün fotoğraflarımı yan yana koyun. Bende estetik yok. Karşı değilim, gerektiğinde yapılabilir. Bende cilt bakımı var." yanıtını verdi.

        • 2

          "HÜLYA AVŞAR BENİ HEYECANLANDIRMIYOR"

          Ayrıca Hülya Avşar, daha önce katıldığı bir programda "Gülben Ergen'le düet yapmak mı, tenis maçı yapmak mı?" şeklindeki sorusuna verdiği "Demode" yanıtıyla aralarındaki polemiği alevlendirmişti. Ergen, gazetecilerin konuyla ilgili sorularına ise, "He he! O beni heyecanlandırmıyor." diyerek, Avşar’ı ti'ye aldı.

        • 3

          NELER OLMUŞTU?

          Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar'ın (58), dijital bir platformda yayınlanan bir programda meslektaşı Gülben Ergen (49) ile ilgili yaptığı konuşmalar magazin gündemine bomba gibi düştü.

        • 4

          "DEMODE"

          Avşar, "Gülben Ergen ile düet yapmak mı, tenis maçı yapmak mı?" sorusuna önce esprili bir dille teniste rakibinin bile olamayacağını söyledi. Şarkıcı, daha sonra Ergen için "Demode" ifadelerini kullandı.

        • 5

          GÖNDERMELİ YANIT

          Konunun muhatabı Gülben Ergen de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, Hülya Avşar'ın açıklamalarına kayıtsız kalmadı.

          Hayranlarıyla çektirdiği bir karesini yayınlayan Ergen, gönderisine şu notu düştü:

          Karşısındakini değersizleştirme çabasının kendine bir şey katmayacağını bilen değerli kadınlar onlar. O yüzden bu kadar gerçek ve içten sarıp sarmalıyorlar.

        • 6

          “KARŞISINDAKİNİ ÇATLATAN BİRİYİM"

          Ardından şarkıcı, Aslı Şafak’ın "Demode' benzetmesi seni üzdü mü?" sorusunu cevaplamıştı.

          Ergen, "O iyi bir pas olsaydı, güzel bir gol olurdu. Ben 6 ayda bir kendini cilalayan bir kadınım. Bunlara cevap vermek bir çaba olur. Çünkü ben kendini yenileme konusunda karşısındakini çatlatan biriyim. Tabii ki demode değilim.” demişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa