Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'da, CHP İl Başkanlığınca proje ve aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

        CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda organize edilen programda, Giresun Belediye Başkan adayı Fuat Köse'nin halkla yan yana olan, herkesin derdiyle dertlenen bir kişi olduğunu söyledi.

        Milletvekilleri olarak TBMM'de, yerel yönetimlerin ise kentlerde ülke için çalışacağını ifade eden Işık, "Emin olun ki aydınlık günler yakın. Hak, hukuk, adaletin tesis edildiği güzel günler kapıda. Hele bir 31 Mart'tan çıkalım gerisi kolay." dedi.

        Başkan adayı Köse ise vadettikleri projenin gerçekçi nitelikte olduğunu belirterek, sadece kentin ve vatandaşın ihtiyacı olan konulara değindiklerini, proje oluştururken vatandaşlardan gelen önerileri de dikkate aldıkları kaydetti.

        Toplantıya, CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek ile partililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa