Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Vedat İnceefe, şampiyona ve genç futbolcularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Önemli bir turnuvaya gideceklerini kaydeden İnceefe, "Bu organizasyona beş seneden sonra ilk kez katılıyoruz. Tüm ekip, Finlandiya'da iyi bir başarı elde etmeyi düşünüyor. 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na gidebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız." diye konuştu.

B Grubu'nda İngiltere, Fransa ve Ukrayna ile mücadele edeceklerini hatırlatan genç teknik adam, "İngiltere'nin Premier Lig'de, Fransa'nın ise Ligue 1'de oynayan futbolcuları var. Bizim de en büyük sıkıntımız, gençlerimizin altyapı takımlarında oynamaları. Profesyonel 1-2 kardeşimiz var. Aradaki farkı kapatmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Rakiplerin kuvveti, dayanıklılığı ve mücadelesi üst seviyede olacağı için hazırlıklarımızı, onlara ayak uyduracak, onlarla baş edecek hatta onların bir tık üstüne çıkabilmek için yapıyoruz. İnşallah başarılı oluruz." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ