Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta Hüsniye ile Hatice yarışmada neden yoklar? Gelinim Mutfakta 2 Temmuz yeni fragman

        Hafta içi her gün saat 12.45’te ekrana gelen sunuculuğunu başarılı sanatçı Fatih Ürek’in üstlendiği Gelinim Mutfakta izlenmeye devam ediyor. Gelinim Mutfakta 81. Bölümde Hüsniye Hanım ve gelini Hatice'nin yerine eski yarışmacı çift katıldı. Gelinim Mutfakta bu haftaya bir sürpriz gelişme ile başladı. Mutfakta iki boş masa vardı. Bu masalardan birisi yarışmacı Hatice ve kaynanası Hüsniye Hanıma aitti. Fatih Ürek yarışmayı açtıktan sonra bu durum ile ilgili bilgi verdi. Yerlerine ise, önceden yarışan ve ikinci şansı hak ettiğini düşünülen gelin-kaynana çifti katıldı. Yarışmaya tekrar katılan gelin ilk iş olarak masadaki Hatice'ye ait olan eşyaları bir kutuya doldurdu ve kaldırdı.

        REKLAM

        Gelinim Mutfakta 80. Bölümü ve hafta finalinde Hüsniye-Hatice Karabulut, Nurten-Özlem Argün, Hanife-Başak Kuvel ve Rukiye - Tuğba Ebrek çiftleri "Şambali” için yarıştılar. Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta!

        Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

        Ekranların çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday "Gelinim Mutfakta"da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.

        Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa