Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 14 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın bugün yayımlanan bölümünde belli oldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta'da bu hafta eşit puandakiüç gelin ve kaynana arasında yarışa veda edeceklerin belirlenmesi için kura çekimi yapılacaktı. Ancak bu sırada bir kayınvalideden şaşırtan bir teklif geldi.Puanlamalar sırasında Ezgi ve Reyhan Hanım ile diğer yarışmacılar arasında oldukça gergin anlar yaşandı. İşte Gelinim Mutfakta 14 Eylül 130. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Haftanın en yüksek puanını alarak birinci olan gelin, 68 puanla Ezgi oldu. Ezgi 5 altın bileziğin sahibi oldu. Ezgi 4 haftadır üst üste bileziklerin sahibi olan gelin oldu.

        REKLAM

        Fatih Ürek, yarışmacılardan eşit puan alan çiftlere rağmen elenen isimleri açıklıyor!

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. Bu hafta geriye kalan 3 gelin adayı da 50'şer puan aldı. 3 gelin adayı arasında kura çekimi yapma kararı verildi. Ancak, kayınvalide Bilge, Gonca ile birlikte yarışmadan ayrılmak istediklerini söyledi. Bilge gerekçe olarak, Reyhan hanım ve Ezgi ile uğraşmak istemediklerini söyledi.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa