Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sürpriz isimler geliyor! Galatasaray son dakika transfer haberleri - Son 5 gün... - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Galatasaray’da bu hafta içerisinde sıcak saatler yaşanabilir... Transfer döneminin kapanmasına 5 gün kala oyuncu satmadan alamayan Cimbom, Belhanda’nın menajerinden gelecek haberi bekliyor.

        • 2

          Cengiz yönetimi, Belhanda’nın satılması halinde temasta olduğu isimleri kadroya katacak. Fatih Terim, geçtiğimiz yıl kiralık olarak forma giyen Jean Michael Seri’yi yeniden kadrosunda görmek istiyor.

        • 3

          Fulham’ın gözden çıkardığı Fildişili oyuncuyu yeniden kiralamak isteyen Cimbom, İngilizlerin oyuncusunun satmak istemesi nedeniyle bu transferi bitiremiyor. Ada ekibi, oyuncusu için 7 milyona yakın bir bonservis bedeli istiyor.

        • 4

          Bu parayı ödemesi durumunda FFP’de eksiye düşecek olan Aslan, mevcut kadrosundaki başta Belhanda olmak üzere Babel veya Roma’nın radarında olan Marcao’nun satılması durumunda Seri’yi bonservisiyle birlikte kadrosuna katabilecek.

        • 5

          ALBAYRAK: GÜZEL ŞEYLER OLACAK

          Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Her şeyden önce oyuncu satmamız gerekiyor, çok az bir limitimiz vardı. Bu limiti aşmamamız lazım. İnşallah birkaç gün içinde güzel şeyler olacak" dedi.

        • 6

          “SENEYE 2 KATINA SATARIZ”

          Avrupa’nın birçok kulübünün takibinde yer alan Marcao’yla en ciddi şekilde ilgilenen takım İtalya’nın Roma Kulübü… Brezilyalı stoper için Cimbom’a 13 milyon Euro öneren Çizme ekibi, Galatasaray yönetiminin “15’den aşağı vermeyiz” yanıtıyla karşılaşmıştı.

        • 7

          Ancak teknik direktör Fatih Terim, oyuncusunun 15’den de fazla edeceği görüşünde… Henüz 24 yaşında olan Marcao’nun bu sezona iyi başladığını da gören İmparator’un, yönetimle yaptığı son görüşmede bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde de kendini gösterecek oyuncusunun gelecek yıl değerini 2 katına çıkarabileceğini ifade ettiği öğrenildi.

        • 8

          SÜRPRİZ HAMLE

          Arjantin basınına yansıyan haberlere göre; Galatasaray, ön libero için Boca Juniors forması giyen Jorman Campuzano'yu transfer listesine aldı ve teklif yaptı. 24 yaşındaki futbolcu da Galatasaray'ı istiyor.

        • 9

          SIRASI GELECEK

          Adı yeniden Galatasaray’la anılan Onyekuru için Monaco Teknik Direktörü Kovac, "Yedek kulübesinde olan herkes gibi Onyekuru’nun sırası da gelecek. Çok uzun bir maratonun içerisindeyiz. Herkesi değerlendireceğiz" dedi.

        • 10

          ASLAN'DAN TEKLİF YOK

          İtalyan muhabir Fabrizio Romano, "Cagliari, Nainggolan'ın bonservisini 12 milyon Euro karşılığında Inter'den alıyor. Galatasaray’dan ise teklif yok" açıklamasında bulundu.

        • 11

          IVANOV'DA GERİ SAYIM

          Levski Genel Direktörü Pavel Kolev, Galatasaray’la anılan Stanislav İvanov için Türkiye’den ve Almanya’dan teklifler olduğunu açıkladı.

        • 12

          Kolev, gelen teklileri değerlendirdiklerini, kulüp ve futbolcu için en iyisini yapmak istediklerini kaydetti. Kanatlarda forma giyen 21 yaşındaki yıldız, hedefi olan büyük bir takımda oynamak istediğini söylemişti.

        • 13

          AHMET ÇALIK'A TALİP VAR

          Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gözden çıkardığı Ahmet Çalık'a Yeni Malatyaspor talip oldu.

        • 14

          Öte yandan Jimmy Durmaz için, Denizlispor'un ardından Hatayspor ve Antalyaspor'un da devrede olduğu öğrenildi.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa