Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı. Henüz ikinci dakikada Saracchi ve Luyindama arasındaki anlaşmazlık sonrası Rizespor'da Samudio topu ağlara gönderdi. Galatasaray 13. dakikada kullanılan duran topta DeAndre Yedlin ile skoru eşitledi. Dakikalar 31'i gösterdiğinde Emre Akbaba uzak mesafeden harika bir vuruşla Galatasaray'ı öne geçirdi. 41. dakika oynanırken bu kez Emre Kılınç ve Marcao arasındaki anlaşmazlık sonrasında topla buluşan Boldrin ilk golün benzerini atarak skora dengeyi getirdi. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası 2-2'lik eşitlikle geçildi.

Read more!

Rizespor 54. dakikada Yedlin'in topa elle müdahale etmesinin ardından penaltı kazandı. Birleşik Amerikalı futbolcu sarı kart görürken Skoda, Rizespor'u öne geçiren golü kaydetti. Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Feghouli'nin ara pasında topun Onyekuru'ya gelmesini engellemek isteyen Meriah topu kendi ağlarına gönderdi ve skora denge geldi: 3-3

75. dakikada Michalak, Yedlin ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve Volkan Bayarslan penaltıyı işaret etti. VAR incelemesi sonrasında pozisyonun ceza sahasının dışında olduğuna kanaat getirildi ve penaltı iptal edildi. Bu pozisyon sırasında Fatih Terim sarı kart görürken Yedlin de itirazları sonrasında ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Mücadelenin sonuna 12 dakika ilave edilirken Rizespor, 10 kişi kalan rakibinin ceza sahasında fırsatlar yakaladı ve 90+3'te Fernando topu ağlara göndererek Rizespor'u bir kez daha öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Rizespor sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı. Galatasaray 7 yıl sonra bir iç saha maçında 4 gol yerken haftayı 61 puanla tamamladı. Bülent Uygun yönetiminde ikinci maçına çıkan Rizespor ise üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 34'e yükseltti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ