Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'ndan Hollanda basınına Cocu açıklaması - Fenerbahçe Haberleri

        Hollanda 2. Ligi'nde N.E.C. Nijmegen'den transfer edilen 19 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, Hollanda basınına açıklamalar yaptı. Sarı-lacivertli kulüpte henüz forma şansı bulumayan genç futbolcu, Türkiye'deki yaşamından Fenerbahçe'ye dair birçok konuda konuştu. Ferdi ayrıca ligde 8 maçta 8 puan toplayabilen Fenerbahçe'de geleceği tartışılan Phillip Cocu'yla ilgili de açıklama yaptı.

        FOX Sports'a konuşan genç futbolcu, "Hayat burada çok güzel. Çok eğlenceli zaman geçiriyorum ancak şu anda forma şansı bulamıyorum. Takım olarak iyi bir durumda değiliz, daha iyi olması gerekiyor" dedi.

        Phillip Cocu'nun sözleşmesinin feshedileceğine yönelik haberlerin yöneltildiği Ferdi, "Cocu medyanın saldırısı altında. Eğer birkaç puan daha fazla toplayabilseydik, bu tip şeyler çok daha az konuşulurdu. Türkiye, Hollanda'dan farklı bir ülke, farklı bir kültür. Biraz beklemek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Cocu'yla yolların ayrılması durumunda kendisiyle de bir ayrılık olabileceğine yönelik soruyu yanıtlayan genç futbolcu, "Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Ben forma şansı bulacağım anı bekliyorum" dedi.

        Geçen sezon Hollanda 2. Ligi'nde 34 maçta 7 gol atan Ferdi, orta sahada hem ön libero hem de santrfor arkasında görev yapabiliyor. Türk asıllı 19 yaşındaki futbolcu, Hollanda Milli Takımı'nın alt yaş takımlarında da forma giydi.

        Phillip Cocu, Ferdi'nin transferi sonrasında genç futbolcuyu övmüştü. Hollandalı çalıştırıcı şunları söylemişti:

        "Ferdi gibi genç, yetenekli ve potansiyeli çok yüksek olan bir oyuncuyu Fenerbahçe ailesine katabilmekten dolayı çok mutluyuz. Takıma uzun yıllar hizmet vermesini diliyorum."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa