Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Sinan Gümüş transferini resmen açıkladı! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe son olarak kiralık olarak Antalyaspor'da kiralık olarak forma giyen Sinan Gümüş'ü transfer ettiğini açıkladı! Sarı-lacivertliler, 26 yaşındaki futbolcuyla 3+1 yıllık anlaşma sağlandığını belirtti.

        Futbola Almanya'da başlayan Sinan Gümüş, 2014 yılında Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray'da 5 sezon forma giyen, üçer kez Süper Lig ve Türkiye Kupası zaferi yaşayan Sinan Gümüş, 1 kez de Süper Kupa kaldırdı. Galatasaray'da resmi maçlarda 28 gol atan Sinan, geçen sezon başında İtalya'nın Genoa takımına transfer oldu.

        İtalya'da istediği performansı gösteremeyen ve sadece 3 maça çıkan Sinan, devre arasında Fraport TAV Antalyaspor'a kiralandı. Akdeniz temsilcisinde Süper Lig'de 10 maçta çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 5 gol attı.

        'YOUTUBE KATIL' ÜZERİNDEN AÇIKLANDI!

        Fenerbahçe bu transferi çevrimiçi video platformu YouTube'u üzerinden duyurdu. Sarı-lacivertliler, YouTube kanalındaki ayda 5 TL olan özel bölümde açıkladı.

        Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:

        "Kulübümüz, İtalya Seri A’nın Genoa CFC takımından Sinan Gümüş için kulübü ve kendisiyle yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlamıştır.

        Fenerbahçemiz, 26 yaşındaki başarılı kanat oyuncusunu 3+1 yıllığına renklerine bağlamıştır.

        Çubuklu formamızla mücadele edecek Sinan Gümüş’e ailemize hoş geldin diyor; kendisine Sarı Lacivert renklerimizle nice şampiyonluklar diliyoruz"

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa