Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe konuk ettiği ekibi Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Galibiyet getiren goller; (24' ve 68') Kadıköy'deki ilk maçına çıkan Tanzanyalı golcü Mbwana Samatta'dan geldi. Konuk ekibin tek golünü ise 78. dakikada (penaltı) Sabo kaydetti. Öte yandan 85. dakikada Karagümrük bir penaltı daha kazanırken; ikinci penaltıya sebebiyet veren Lemos, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay, Sabo'nun kullandığı ikinci penaltı vuruşunda ise gole izin vermedi. Bu sonucun ardından 2 hafta sonra kazanan Erol Bulut yönetimindeki sarı-lacivertliler 8 puana yükseldi. Bu sezon ilk yenilgisi alan Karagümrük ise 7 puanda kaldı.

Stat: Ülker

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Kerem Ersoy, Süleyman Özay

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Lemos, Tisserand, Caner Erkin, Gustavo, Sosa (Dk. 74 Tolga Ciğerci), Valencia, Ozan Tufan (Dk. 58 Mert Hakan Yandaş), Thiam (Dk. 58 Sinan Gümüş), Samatta (Dk. 84 Cisse)

Fatih Karagümrük: Viviano, Lichaj (Dk. 73 Ramazan Civelek), Roco, Zukanovic, Balkovec (Dk. 82 Alparslan Erdem), Sabo, Biglia, Salibur (Dk. 58 Jimmy Durmaz), Ndao, Darri (Dk. 58 Chahechouhe), Sobiech (Dk. 74 Mevlüt Erdinç)

Goller: Dk. 24 ve 68 Samatta (Fenerbahçe), Dk. 77 Sabo (Penaltıdan) (Fatih Karagümrük)

Kırmızı kart: Dk. 85 Lemos (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 54 Salibur, 90+4 Jimmy Durmaz (Fatih Karagümrük)

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ