Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den heyecanlandıran Twitter paylaşımı! - Fenerbahçe Haberleri

        Geçen sezonu ikinci sırada tamamlayan vebaşkanlığa Ali Koç'un seçilmesinin ardından büyük bir değişim rüzgarlarının estiği Fenerbahçe'de bu sezon Altınordu'dan Barış Alıcı ve Berke Özer, NEC Nijmegen'den Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine bağlamıştı. Sarı-lacivertliler ayrıca sözleşmesi sona eren kaptan Volkan Demirel'le de nikah tazelemişti.

        BBC,Premier Lig'den düşen Andre Ayew'in, Fenerbahçe adına sağlık kontrolünden geçeceğini ve sarı-lacivertlilere 1 yıllığına kiralanmasını haberleştirirken Habertürk'ten Ahmet Selim Kul da Ali Koç'un özel uçağının, önce Swansea City'nin kamp yaptığı Avusturya'ya daha sonra da Galler'e geçtiğini bildirmişti. Fenerbahçe bu anlarda Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

        REKLAM

        Twitter'da 'Göz kırpan' emojinin bulunduğu bir paylaşım yapan Fenerbahçe, taraftarlarını heyecanlandırdı. Sarı-lacivertli kulübün bu paylaşımı kısa sürede binlerce kez paylaşıldı ve Ayew transferinin yakın zamanda açıklanacağı şeklinde yorumlandı.

        İşte Fenerbahçe'nin paylaşımı:

        ANDRE AYEW AÇIKLANDI!

        Fenerbahçe, bu paylaşımının ardından bir açıklama yaparak Andre Ayew'in satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralandığını duyurdu.

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

        "Kulübümüz, Andre Ayew'in bir yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması için, Swansea City AFC kulübü ile satın alma opsiyonlu olarak anlaşmaya varmıştır.

        Gana Milli Takımında da forma giyen Andre Ayew, yarın (Perşembe) İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrollerini geçmesinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacaktır."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa