Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda son gelişmeler - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Fenerbahçe'de kara bulutlar bir türlü dağılmak bilmiyor. Milli ara öncesinde yükselme ivmesine giren fakat Trabzonspor deplasmanında yeniden çok silik bir görüntü sergileyen Sarı-Lacivertliler'de Dinamo Zagreb'e karşı Kadıköy'de alınan 1 puanla Avrupa Ligi'nde üst tura çıkılması bir nebze olsun teselli yarattı.

        • 2

          Yine de oyun anlamında çok fazla iyi bir görüntü sergilemeyen Kanarya'da taraftar geleceğe umutla bakma konusunda bir türlü istediği kıvılcımları yakalayamıyor.

        • 3

          Cocu ile yolların ayrılmasının ardından ise şimdilik yola Erwin Koeman ile devam eden Fenerbahçe'de, teknik direktörlük konusunun nasıl bir sonuca bağlanacağı henüz netlik kazanmış durumda değil.

        • 4

          Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Sarı-Lacivertliler'in önünde 2 farklı ihtimal bulunuyor.

        • 5

          Bu ihtimallerden birincisi Erwin Koeman ile devre arasına kadar yola devam edip yeni bir teknik direktör ile yola devam etmek. Ligde gerçekçi bir hedefi kalmayan Sarı-Lacivertliler'de yeni teknik direktörün sezonun 2. yarısından itibaren önümüzdeki sezonun planlarını yapmaya başlamasına fırsat vermek ve yeni sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle girmek.

        • 6

          Bir diğer ihtimal ise Koeman ile sezonu tamamlamak ve yeni sezona yeni bir teknik adamla girmek. Bu iki ihtimalin ortak noktası Hollandalı çalıştırıcıyla kesinlikle uzun vadeli bir gelecek düşünülmediği. Fenerbahçe, Koeman ile her türlü yollarını ayıracak.

        • 7

          Fakat hem Cocu ile yolların tam olarak ayrılamamasının yarattığı sorun hem de Abdullah Avcı ismi Koeman'ın ömrünü sezon sonuna kadar uzatabilir.

        • 8

          Ali Koç, Avcı'yı çok beğeniyor ve sezon sonunda Sarı-Lacivertliler'in kendisine teklif yapmayı düşünüyor. Fakat ligde şampiyonluğa koşan Abdullah Avcı'nın şampiyon olması durumunda bu teklifi kabul edip etmeyeceği ise henüz kestirilemiyor.

        • 9

          Bu ihtimal de ortaya devre arası yeni teknik direktör direktör konusunu gündeme getiriyor. Hem yeni teknik adamın ligin ikinci yarısında uyum sürecini atlatması hem de oyuncuları daha yakından tanım fırsatı önemli bir detay olarak göze çarpıyor.

        • 10

          Fenerbahçe taraftarının ciddi bir kesiminin yüksek sesle istediği isim olan Ersun Yanal doğal adaylar arasında fakat başkan Ali Koç'un bu isme çok sıcak olmadığı biliniyor. Yine de taraftarın ısrarlı ve yoğun isteği Yanal seçeneğinin masada kalmasını sağlıyor. Yerli teknik adam konusunda devre arası itibariyle başka ciddi ismin olmaması da Ersun Yanal'ın avantajlarından biri.

        • 11

          Yabancı teknik adam konusunda ise Damien Comolli'nin çalışmaları sürüyor. Fenerbahçe'de öncelik yerli teknik adam olsa da yukarıdaki belirsizlikler yabancı seçeneğinin de varlığını sürdürmesini sağlıyor.

        • 12

          Tüm bu belirsizlik ortamında bir yandan da teknik direktör Cocu ile sorunsuz bir şekilde yolları ayırmaya uğraşan Sarı-Lacivertliler'de ilk yarı bitmeden bu konuda nasıl bir yol haritasının izleneceği netleşecek. Bu süreçte alınacak sonuçlar da doğal olarak bu süreci etkileyecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa