Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Malatyaspor Sivasspor MAÇ SONUCU ve MAÇ ÖZETİ - 8 gol 1 kırmızı 1 kaçan penaltı - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Erol Bulut yönetimindeki Evkur Yeni Malatyaspor, Tamer Tuna'nın çalıştırdığı Demir Grup Sivasspor'uağırladı.

        Ev sahibi ekip 11. dakikada 1-0 öne geçti. Defanstan çıkıp gelen Mina, Guilherme'ninortasına vurdu ve golünü attı!

        Yeni Malatyaspor'unsevinci kısa sürdü, Sivasspor 17. dakikada 1-1'i yakaladı. Gelişen atakta Muhammet Demir, kale önünde topla buluştu ve vuruşunu yaptı. Muhammet'in vuruşunda top Sadık Çiftpınar'a çarparak ağlarla buluştu ve skor 1-1'e geldi.

        Sivasspor bu golden sadece 7 dakika sonra skoru 3-1'e getirmeyi başardı! 21. dakikada Guilherme sağdan ortaladı. Arka direkte boş kalan Robinho düzgün bir vuruşla golünü attı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

        REKLAM

        Bu golden sadece 3 dakika sonra Robinhobir kez daha sahne aldı. Douglas'ın harika asistinde çaprazdandüzgün bir vuruş yapan Brezilyalı, farkı 2'ye çıkaran golü attı.

        Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında başka gol olmadı ve Sivasspor devre arasında soyunma odasına 3-1 önde gitti.

        Mücadelenin ikinci yarısı da ilk 45 dakika gibi yüksek tempoda oynandı!

        SİVASSPOR 10 KİŞİ!

        Dakikalar 52'yi gösterdiğinde Douglas, ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

        Evkur Yeni Malatyaspor, 67. dakikada farkı 1'e indirdi: Gelişen atakta kaleyi karşısına alan Mitchell Donald şutunu çekti ve bu şut savunmaya da çarparak ağlarla buluştu.

        PENALTI KAÇTI, DÖNÜŞÜNDE YİNE GOL ATTILAR!

        Sivasspor, 74. dakikada penaltı kazandı! VAR'a da başvurulan pozisyonda topun başına Muhammet Demir geçti, sağ köşeye yapılan vuruşu kaleci Fabienkurtardı!

        Konuk ekip penaltı kaçırdıktan hemen sonra golü buldu ve bu kez 4-2 öne geçti! Sağdan orta yapan Robinho'nun isabetli pasına Hakan dokundu. Sol direğe de çarpan top ağlarla buluştu.

        3 DAKİKADA BERABERLİK GELDİ!

        Evkur Yeni Malatyaspor, 77. dakikada önce Adem Büyük'ün attığı golle umutlandı. Dakikalar 80'i gösterdiğinde ise skor 4-4'e geldi! Eren Tozlu ceza alanına gelen topa kale ağzında vurdu ve golünü attı.

        Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücedele 4-4'lük eşitlikle sona erdi

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa