Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Olay, merkez Yenişehir ilçesi Eğriçam Mahallesi'nde meydana geldi. İlk evliliğinden 1 çocuğu olan Berna D. ile Özgür E. yaklaşık 2,5 yıl önce evlendi.

Read more!

DHA'nın haberine göre 2 çocukları olan çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Ancak Özgür E., Berna D.´yi ikna edince, çift anlaşıp, aynı evde yaşamaya başladı. Bu süreçte çift arasında geçimsizlik devam etti.

KAYINVALİDE YANDI

Berna D.'nin annesi Yasemin D., kısa süre önce torunlarına bakmak için kızının evine gitti. Önceki gün Berna D. ile Özgür E., telefonda tartıştı. Bunun üzerine Özgür E., pet şişeye koyduğu benzinle eve geldi. Kapıyı açan kayınvalidesi Yasemin D. ile konuşurken yerdeki halıya benzin döken Özgür E., kibrit çakıp evi ateşe verdi. Yasemin D., bir anda alevlerin arasında kaldı. Kendisini yere atan Yasemin D., alevleri söndürmeye çalıştı. Bu sırada kayınvalidesinin yanmasını izleyen Özgür E., Berna D.'ye şiddet uygulayıp, 'Seni de yakacağım' diyerek tehditler savurdu. Annesine müdahale edip, vücudundaki alevleri söndüren Berna D.'nin de ayakları yandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ