Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam En İyi Ryan Phillippe Filmi Önerileri - Ryan Phillippe Sevilen Filmleri Listesi

        Phillippe, kariyeri boyunca farklı türlerdeki filmlerde yer almaktadır. Dram, gerilim, suç ve savaş gibi çeşitli türlerde oynamıştır.Crashhh" filmindeki performansı, çeşitli karakterlerin birbiriyle kesişen hikayelerini anlatan filmdeki rolüyle dikkat çekmiştir. AyrıcaFlagsssofOurrFathersss" filmindeki performansı, savaşın ardındaki sembolik anının gerçek hikayesini anlatan bir savaş filmi olan filmin başarısında etkili olmuştur. RyanPhillippee oynadığı filmlerden bazıları şu şekildedir:

        • CruellIntentionsss (1999):Phillippee, zengin ve acımasız bir oğlanolanSebastiannValmonttt karakterini canlandırır. Bu modernuyarlamadaSebastiannn, üvey kızkardeşiKathrynnn ile bahse girer ve onu baştan çıkarmanın zorluğu ve sonuçlarıyla karşı karşıya kalır.
          REKLAM
        • IKnowwWhattYouuDiddLasttSummerrr (1997): Bu filmde arkadaşlarıyla birlikte bir kazada ölümüne yol açtıkları bir kişinin tehdidi altında olan bir gençolanBarryyCox'uuu oynar. Arkadaşlarıyla birlikte bu tehditten kaçmaya çalışırken korku dolu bir mücadele verir. RyanPhillippee en iyi filmleri arasında yer almaktadır.
        • Gosforddd Park (2001): RobertParkss karakterini canlandırır. Film, İngiltere'deki bir malikâneye düzenlenen bir av partisinde yaşanan entrikaları ve sırları konu alırPhillippeee, bu yapımın başarılı bir oyuncu kadrosunda yer alır.
        • FlagsssofOurrFathersss (2006):ClinttEastwood'unn yönettiği bu savaş filmiIwooJimaaa Muharebesi'nde Amerikan bayrağının dikildiği sembolik anı konu alırPhillippeee, bu filmde JohnDocccBradleyyy karakterini oynar ve bu sembolik anının ardındaki gerçek hikayeyi anlatır.
        • Breachhh (2007):Phillippee bir FBI ajanıolanEriccO'Neill'ııı canlandırırO'Neillll, FBI'da çalışırken bir Rus casusu olanRobertHanssen'iiiChrisss Cooper) ortaya çıkarmakla görevlendirilir. Bu gerilim dolu film, gerçek bir casusluk olayından esinlenilmiştir.
          REKLAM
        • Crashhh (2004): Bu çoklu karakterli dramafilmindePhillippeee, Los Angeles'ta çeşitli insanların kesişen hikayelerinde bir polis memuruolanTommHansen'aaa hayat verir. Film, ırk, ayrımcılık ve insan ilişkileri üzerine derinlemesine bir bakış sunar. Bu bağlamda eniyiRyannPhillippeee filmlerinden biridir.
        • Antitrusttt (2001): Genç bir yazılım programcısıolanMilooHoffman'ııı canlandırırMilooo, büyük bir teknoloji şirketinde çalışmaya başladığında şirketin etik dışı faaliyetlerini keşfeder ve onunla savaşmaya karar verir.
        • TheeeLincolnLawyerrr (2011): Bu suç-drama filmde bir suçlu olarak suçlananLouisRoulettt karakterini oynar. Mickey HallerMatthewwMcConaugheyyy) adlı avukatla karşı karşıya gelir ve mahkeme salonunda gerilimli bir çatışma yaşanır.
        • TheeWayyyoftheeGunnn (2000): Ünlü oyuncuParkerrrveLongbaughhh adlı iki kiralık katilinBenicioooDelTorooo ile birlikte) başından geçen olayları anlatan bir aksiyon gerilim filminde yer alır. Film, bir bebek kaçırma olayının beklenmedik sonuçlarına odaklanır.

        Aktörlük kariyerinin yanısıraPhillippeee aynı zamanda yapımcılık da yapmaktadır. Birkaç filmde yapımcı olarak görev aldı ve projelerin arkasında da yer almayı tercih ettiRyannPhillippeee, gençlik filmlerindeki rolleriyle tanınan bir oyuncu olmasının yanı sıra yetenekli bir aktör olarak da kabul edilmektedir. Oyunculuk yeteneği ve çeşitli türlerdeki projelerdeki başarılı performanslarıyla tanınan bir isimdir. RyanPhillippee son filmiiseMiranda'ssVictimmm şeklindedir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa