Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Emily Ratajkowski'den anne-oğul pozu: Bana sarılmak için merdivenleri tırmanıyor! - Magazin haberleri
        • 1

          Oyuncu Sebastian Bear-McClard ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü model Emily Ratajkowski, ilk çocuğu Sylvester Apollo Bear'ı mart ayında kucağına alarak, büyük bir sevinç yaşamıştı.

        • 2

          ANNE-OĞUL POZU

          Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve zaman zaman oğlunun fotoğrafların yayınlayan Ratajkowski, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        • 3

          Bebeği Sylvester ile objektif karşısına geçen 30 yaşındaki model, gönderisinde dün sabah oğluyla karşılaşma anını anlattı.

        • 4

          "DAHA İYİ BİR ŞEY YOK!"

          Paylaşımında uykulu olduğunu ifade eden Emily Ratajkowski, "Aşağı inip bana sarılmak için merdivenleri tırmanan koca oğlumun yanına geliyorum. Daha iyi bir şey yok!" ifadelerini kullandı.

        • 5

          İLK KEZ PAYLAŞMIŞTI

          Anne olmanın mutluluğunu yaşayan Emily Ratajkowski, geçtiğimiz haftalarda bebeği Sylvester Apollo Bear'ın fotoğrafını Instagram'dan paylaşmıştı. Çocuğunun yüzünü ilk kez gösteren ünlü modelin gönderisi takipçilerinden çok sayıda beğeni almıştı.

        • 6

          8 MART'TA ANNE OLMUŞTU

          2018 yılında nikah masasına oturan Sebastian Bear-McClard ile Emily Ratajkowski, mart ayında 'Sylvester Apollo Bear' adını verdikleri bebeklerini kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı. Ratajkowski, doğumun 8 Mart'ta gerçekleştiğini açıklamıştı.

        • 7

          "HAYATIMIN EN GERÇEKÜSTÜ SABAHINDA GELDİ"

          Mutlu haberi sosyal medya hesabından duyuran Emily Ratajkowski, bebeğini emzirirken çekilen fotoğrafını yayınlamıştı.

          Büyük bir sevinç yaşayan Ratajkowski, bebeği için, "Hayatımın en gerçeküstü, en güzel ve aşk dolu sabahına geldi!" ifadelerini kullanmıştı.

        • 8

          MÜJDEYİ BÖYLE DUYURMUŞTU

          Ünlü yıldız, Vogue Dergisi için yazdığı makalede hamile olduğunu açıklamıştı. Ratajkowski, bebeğinin cinsiyeti konusunda arkadaş çevresinden çok soru aldığını ama bu konuyu umursamadığını ve terapistiyle de görüşmeler yaptığını belirtmişti.

          Emily Ratajkowski, makalesinde hamileliği sırasında bilincinin nasıl değiştiğini ve bebeğinin cinsiyetinin ne kadar önemsiz olduğunu da anlatmıştı.

        • 9

          ÖN YARGILARI ELEŞTİRMİŞTİ

          Model, "Bebekler bir yana, insanlara cinsiyet temelli önyargılara zorlamaktan hoşlanmıyorum. Çocuğumun bana kendini göstermesine izin veren bir ebeveyn olmak istiyorum." diyerek, cinsiyet temelli ön yargıları eleştirmişti.

          Ratajkowski, karnının içinde gelişen şeyi merak ettiğini söyleyerek, bu merakın çevresini sardığını da ifade etmişti.

        • 10

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa