Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Emilia Clarke sevişme sahnelerini anlattı: Tuvalette ağlıyordum, sonra sahneyi çekiyorduk - Magazin haberleri
        • 1

          Yayınlandığı günden itibaren gündeme oturan Game Of Thrones ile ilgili açıklamalarda bulunan Emilia Clarke, aslında sevişme sahnelerinin kaldırılmasını istediğini söyledi.

        • 2

          Clarke, dizinin yönetmenlerinin ‘hayranlarını hayal kırıklığına uğratma’ dediklerini söyleyerek, birden fazla sevişme sahnesinde rol aldığını açıkladı.

        • 3

          Sevişme sahneleri konusunda dizi başlamadan önce yönetmenlerle anlaşamadığını belirten oyuncu, o zaman sektörde yeni olduğunu ve yapması gerektiğini hissettiğini aktardı.

          Sahnelerin çekimini anlatan Clarke, “Tuvalete gidip ağlıyordum, sonra dönüp sahneyi çekiyorduk” dedi.

        • 4

          Senaryoyu okuduktan sonra sevişme sahnelerinin kaldırılmasını isteyen Clarke yönetmenlerle o zaman sürekli tartıştığını belirtti.

        • 5

          2010 yılından başlayarak yedi yıl boyunca TV ekranlarının uluslararası alanda en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones'a katıldığında Clarke 23 yaşındaydı.


        • 6

          Game of Thrones George R.R Martin'in fantastik romanından yola çıkarak David Benioff ve D.B Weiss tarafından yaratılan bir TV dizisi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa