Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığspor’un bir değer olduğunu belirten Sportif Direktör Tuncay Akgün, fakat şuanda o değerin çok aşağıda olduğunu söyledi.

        Elazığspor Kulüp Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında Elazığspor Sportif Direktörü Tuncay Akgün, açıklamada bulundu.

        Elazığspor'u bir üst seviyeye çıkarmak istediklerini dile getiren Akgün, “Ama onu biz yapamayız bunu bir şehirin yapması lazım. Bu birliktelik ne hikmetse burada sağlanamıyor. Bu şehire en iyi kim hizmet edebiliyorsa o zaman onlar gelip yapsın. Biz buraya yapışalım demiyoruz. Ama bu birlikteliğin sağlanması lazım. Yoksa bu kulübe kilit vurulup kapatılacak. Elazığspor bir değerdir. Şuan da o değer çok aşağıdadır"dedi.

        Elazığspor çok aşağı yerler de olduğunu ve bunu tekrar kaldırmaları gerektiğine de dikkat çeken Akgün,söz verenlerin bu takıma sahip çıkmak zorunda olduğunu dile getirdi.

        Bu takıma kilit vurulabileceğini de hatırlatan Akgün, bunu herkesin bildiğini ancak kılını kıpırdatmadığını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa