Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Seks turizminin en hızlı olduğu yer GALERİ - Turizm Haberleri

        Phuket, Tayland'a ait 50'den fazla ada ve adacığın en büyük ve en önemli adası.

        Tayland'ın en büyük adası, deniz-güneş-kum tatilinin yanısıra renkli doğu kültürünü en güzel yaşayabileceğiniz yerler arasında bulunuyor. Phuket gezisi sırasında Leonardo Di Caprio'nun oynadığı ünlü Kumsal filmine de mekanı olan Phi Phi Adası da görebileceğiniz yerler arasında.

        Tropik muson iklimine sahip ada yıl boyu sıcak. Ancak Nisan-Mayıs ve Eylül-Ekim arası en sıcak zamanları. Eylül-Ekim aynı zamanda en nemli ayları. Tatil için en iyi zaman kuzeydoğudan gelen muson rüzgarlarının etkisinde olduğu Kasım-Mart arası. Nem çok yok, serin esintiler rahatlık sağlar. Ortalama sıcaklık 24ºC-32ºC’dir. En sıcak ilkbahar aylarında sıcaklık 27ºC-36ºC arasında değişiyor.

        FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        NE YİYEBİLİRİZ?

        Deniz mahsülleri yemeniz gerekiyor, jumbo karidesler, ıstakoz ve okyanus balıklarını tatmadan dönmemelisiniz…

        Pilavlar ve çorbalara dikkat edin, çünkü onlar tadılması gereken şeylerden.

        MASAJ, MASAJ VE MASAJ

        Tayland sınırlarında olduğumuza göre buradan masaj yaptırmadan dönmemek lazım!

        Uzakdoğu’nun en ünlü masajlarından biri olan Thai masajı, vücuda daha iyi enerji akımını sağlamak, gerginliği azaltmak için uygulanan bir teknik. Tütsüleri kokulu mumlar, aromatik yağlar eşliğinde yapılan bu masajın ardından kendinizi yılların yorgunluğunu üzerinizden atmış gibi hissedeceksiniz.

        SEKS TURİZMİ İÇİN MASAJ YAPANLAR DA VAR

        "Bu bölgede Thai masajı yapılıyor" derken, seks turizmi için, dünyanın dört bir yanından gelen turistler bu masajı kullanıyor! Üstelik bu bölge için "Seks turizminin en hızlı olduğu yer" diyorlar.

        BALAYI CENNETİ

        Koyları, palmiye ağaçları, denizi ile balayı çiftlerinin de tercihi olan Phuket Adası'nda sayısız spor ve eğlence aktivitesi var. En önemlisi de Phuket pek çok gezi dergisinin gözde yerlerinden. Konuksever insanlarının olması da balayı zamanı için en güzel ayrıntılar arasında kalıyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa