Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Lüks Yaşam Ulysse Nardin Chairman, android akıllı, telefon, Rotor, kinetik enerji, parmak izi - Lüks Yaşam Haberleri

        HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ

        Guinness tarafından, 50 bin dolarlık fiyatıyla "dünyanın en pahalı cep telefonu" seçilen "Ulysse Nardin Chairman" dünya sosyetesinin yeni gözdesi. Sınırlı sayıda satışa sunulan hibrid cihazda, Androidli akıllı telefon ve bir saatin özellikleri harmanlanmış. Ulysse Nardin saatlerinde kullanılan ve kinetik enerjiyi aktaran çark (Rotor) bu telefonda da yer alıyor. Çift bataryası olan telefon böylece ana batarya bittiğinde Rotor tarafından yedek bataryaya aktarılan kinetik enerji ile bir süre daha çalışmaya devam edebiliyor.

        Elbette 50 bin dolara satılan bir telefonun çalınmaya karşı koruması da normal telefonlardan farklı. Telefonun içinde parmak izi okuyucu var ve sahibinin parmak izini okumadan çalışmıyor.

        Dünyada eşi olmayan akıllı, lüks cihazdan Ulysse Nardin'in kuruluş yılına ithafen 1846 tane üretildi.

        Cihazın bazı özellikleri şöyle:

        * 3.2" dokunmatik ekran

        * Ekranda beliren dokunmatik QWERTY klavye

        * Fiziksel tuş takımı

        * Kimlik tespiti için parmak izi okuma

        * 8 megapiksel kamera

        * Android işletim sistemi

        * Ulysse Nardin Rotor (Kinetic enerji sistemi)

        Cihazdan ayrı olacak satılacak özel istasyonu müzik dinleme, şarj, aksesuar çekmeceleri gibi özelliklere sahip.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa