3. Havalimanı'nın adı Recep Tayyip Erdoğan mı olacak?
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı'nın isminin 'Recep Tayyip Erdoğan' olacağı iddialarıyla ilgili konuştu
ABONE OLUlaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bakanlık bütçesiyle ilgili milletvekillerinin soru ve eleştirilerini yanıtladı.
İstanbul'a yapılan 3. Havalimanının isminin "Recep Tayyip Erdoğan" olacağı iddialarının sorulması üzerine Yıldırım, "Biz, havalimanını yaparız, ondan sonra ne ad koyarlarsa koysunlar, Tayyip Bey meraklısı değil, çok da sevmiyor bu işleri. Öyle bir şey olacağını düşünmüyorum, şahsi kanaatim budur" diye konuştu.
Havalimanları yaptıklarında ad konusunda çeşitli tartışmaların çıktığını dile getiren Yıldırım, bu tür anlaşmazlıklarda farklı bir isim koyarak orta yolu bulduklarını bildirdi.