Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Sleepwell Expo Fuarı; Kafkasya, Balkanlar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgelerine ihracat yapmak isteyen Türk firmaları yabancı katılımcı ve ziyaretçilerle buluşturmayı hedefliyor.

Geçen yıl 2 hol ve bir fuayede yapılan yatak fuarı bu yıl 3 hol ve 2 fuayede gerçekleştirilecek. Fuara Türk üreticilerinin yanı sıra Belçika, ABD, Bulgaristan, Çin, Hong Kong, Hollanda, İsviçre, Almanya, KKTC, Belçika, Romanya gibi ülkelerden 150’ye yakın marka katılacak.

Türkiye, Ortadoğu ve Balkanların tek yatak ve uyku ürünleri fuarı olan ve Voli Fuar tarafından gerçekleştirilenSleepwell Expo Fuarı'nın ikincisi22-25 Ekim 2015 tarihlerinde İFM’de yapılacak.

Ortadoğu’daki gelişmelerin büyük fırsatlar sunduğunu belirten Voli Fuar yetkilileri, yatak ve uyku ürünleri sektöründe Mısır ve Suriye’ye ile birlikte Avrupa’ya da talip olduklarını belirtti.

Fuarın, yatak sektörüne yönelik yoğun talebin karşılanması ve Orta Doğu pazarındaki boşluktan yararlanmak amacıyla hazırlandığı belirtildi. Pek çok ülkeden ziyaretçi hedeflenen fuarda başlıca İran, Rusya, İngiltere, Amerika, Almanya, Çin ve Yunanistan’dan ciddi sayıda alıcı beklendiği bildirildi. Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin de fuara destek verdiği kaydedildi.

Fuar yetkilileri, Türkiye’de ilk kez düzenlenen Sleepwell Expo Yatak ve Uyku ürünleri Fuarı’nda 100’ün üzerinde katılımcı firma ile sektöre milyonlarca dolarlık iş hacmi oluşturulmasının hedeflendiğini bildirdi.

Ofis, hastane ve konut projelerinin satın almacılarının ziyaret edeceği Sleepweel Expo Fuarı’nda, ev tekstilinin yanı sıra otel, tekne, yat endüstrisinde kullanılan yataklar da sergilenecek.

Fuarda, İstanbul’un yanı sıra Kayseri, Denizli, İnegöl, İzmir ve Ankara’dan katılımcı firmalar yer alıyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ