Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye’den çekilme kararını aldığından beri resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulunuyor. Ancak Trump'ın bu tweetleri her zaman aynı düşünceleri içermiyor.

Trump bir tweet'inde "ABD hiçbir zaman Ortadoğu'da olmamalıydı" derken öteki tweet'inde "Türkiye yapmaması gereken bir şeyi yaparsa, daha önce çok az ülkenin gördüğü türden yaptırımlar uygularız" diyor.

Trump'ın tweetleri her zaman siyaset ile alakalı değil. "Ben hiç diyet kola içen zayıf bir insan görmedim", "Benim atalarım taa Almanya'dan Amerika'ya, Amerika'nın göçmenler tarafından ele geçirildiğini görmek için gelmediler. Ben buna izin vermem"i "Eğer Obama tam ŞU AN, ülkesine büyük bir iyilik yaparak, başkanlıktan istifa ederse; ona golf kulüplerimin hepsinde hayat boyu geçerli üyelik vereceğim", "New York'ta kar yağıyor ve hava buz gibi. Küresel ısınmaya ne oldu?", "Katy, Russel Brand denen ezikle hangi kafayla evlendin? Elinde hiçbir şeyi olmayan, tamamen ziyan bir adam o!" gibi paylaşımlarda bulunmuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ