Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIR'dafarklı tarihlerde gece saatlerini tercih ederek ev ve iş yerlerine giren hırsızlık şebekesine polis tarafından düzenlenen 'Radar' operasyonunda 16 şüpheli, yakalandı. Yakalanan ve şebekenin liderleri olduğu belirtilen 2'sinin 41 ve 20 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ortaya çıktı.

        Diyarbakır'da farklı tarihlerde Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir ilçelerinde yapılan hırsızlık ihbarları sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Kurulan özel ekiple şüphelilerin bulunduğu alanlarda elde edilen kamera görüntüleriyle, 16 şüphelinin dijital albümü oluşturuldu. Yakın takibe alınan şüphelilerin, çaldıkları malzemeleri bir depoya götürdüğü, daha sonra satışlarının yaptığını belirlendi. Şüpheliler, belirlenen adreslerinde 'Radar' adı verilen operasyonla yakalandı. Hırsızlık şebekesinin liderlerinden olduğu belirtilen 2'si hakkında 41 ve 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıkarken, hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa