Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün katkıları, BKM Mutfak'ın desteği ve Uluslararası Bağımsız Sinema ve Sanat Derneği tarafından ilk kez bu yıl düzenlenen Distopya Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu.

Sunuculuğunu Yosi Mizrahi'nin yaptığı ödül töreninin açılış konuşmasını festival direktörü Hatice Aşkın ve sanat yönetmeni Gülşah Elikbank yaptı.

Hatice Aşkın konuşmasının başında festivali hayata geçirme sürecini anlatırken, festivalin özetini izleyicilere aktarmayı da ihmal etmedi. Festivali hayata geçirmelerinde rol oynayan kurum ve kuruluşlara ve arka planda çalışan ekibe teşekkür eden Aşkın, "Bir film festivali yapmaya başladığınızda yaşlanmaya başlıyormuşsunuz." diyerek süreci özetler nitelikte bir söylemde bulundu. İkinci Uluslararası Distopya Film Festivali'ni BKM Mutfak ve BKM Uniq'te gerçekleşeceği müjdesini veren Aşkın, "Dünyada iyi bir hikâyeden daha güçlü hiçbir şey yoktur. Biz de bu festival aracılığı ile iyi hikâyeler anlatılmasına katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ