Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Tahit'te okyanusa düşen Dilek Ertek için gıyabi cenaze töreni düzenlendi -Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Tiffany Co. adlı markanın Türkiye distribütörü olan ve Tahiti'de geçtiğimiz günlerde okyanusa düşen iş insanı Dilek Ertek için gıyabi cenaze namazı kılındı.

        Habertürk'ten Öznur Karslı Çetiner'in haberine göre, camide musalla taşının üzerinde Dilek Ertek'in fotoğrafı ve beyaz karanfiller yer aldı.

        Ertek için düzenlenen gıyabi cenaze törenine ailesi, dostları ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

        "DİLEK HER ZAMAN SEYAHATE ÇIKARDI, GEZMEYİ SEVERDİ"

        DHA'da yer alan habere göre de Ertek'in arkadaşı Buket Taşdelen, "Çok iyi huylu candan bir arkadaştı. Şu anda öyle arkadaşlar bulmak çok zor. Ben ne olduğunu bilmiyorum sadece yazılanları okudum oğluna da bir şey sormadım. Henüz hiçbir şey sonuçlanmadı. Çok fazla spekülasyon yapıldı" dedi.

        Hayrettin Taşdelen ise "Çok üzgünüz, Dilek bizim 30-35 senelik arkadaşımızdı. Böyle olması çok zor. Konularla ilgili bir bilgimiz yok. Dünyanın en büyük mücevher markasını Türkiye'de temsil etmek her baba yiğidin harcı değil. Dilek her zaman seyahate çıkardı, gezmeyi seven bir insandı" dedi.

        "HARİKA BİR KARDEŞİMİ KAYBETTİM"

        Dilek Ertek'i liseden arkadaşı Ender Mermerci de "55 sene, dile kolay bir arkadaşlığım vardı. Harika bir insandı. Çok güzel anılarımız vardı, bana kardeşten de yakındı. Kara gün dostuydu. Harika bir kardeşimi kaybettim" dedi.

        Dilek Sabancı da, "Ölene kadar hep ona dua edeceğim onu anacağım. O da benimle birlikte yaşayacak andıkça. Babamın ve annemin yakın arkadaşıydı. Hep adaşım derdi bana keşke böyle olmasaydı" diye konuştu.

        Fotoğraflar: DHA

        İş insanı Dilek Ertek'in ölümüyle ilgili aileden yeni açıklama
        Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa