Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Altan Dönmez'in yönetmenliğini üstlendiği, hikâyesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt'a ait olan Ay Yapım'ın SHOW TV'de ekranlara gelen dizisi 'Ne Gemiler Yaktım'ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'in yer alıyor.

Read more!

Bu isimlere Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat eşlik ediyor.

Read more!

'Ne Gemiler Yaktım'da 'Yasemin' ve 'Fidan' karakterlerine hayat veren Deniz Baysal ile Devrim Özkan, Habertürk'ten Şeyda Odabaş'ın sorularını cevapladı.

* 'Ne Gemiler Yaktım' adlı dizide 'Yasemin' ve 'Fidan' karakterlerine hayat veriyorsunuz. Dizi için teklif geldiği zaman hangi özellikleri sizi etkiledi ve bu projede bulunmak istediniz?

Deniz Baysal: Yapım şirketinin Ay Yapım olması öncelikli etken tabii ki... Senaryo geldiğinde okumaya başladım ve üç bölüm su gibi aktı. Hiç soru işaretim yoktu. Hatta senaristimiz Banu hanım ile ilk toplantımızda soracak sorum bile yoktu. Tüm karakterler bende merak uyandırdı. 'Yasemin' ve 'Fidan'ın hikâyesi beni çok etkiledi.

Devrim Özkan: Proje yaz başında bana geldiğinde öncelikle bir aşk hikâyesi olmayışı beni kendine çekti. Kadınların hayata karşı mücadelesinin hikâyesiydi. Düşünüyorum da az da olsa daha önce kadın hikâyesi izlemiş olabiliriz ama iki kadının dostluğunun hikâyesini çok izlediğimizi düşünmüyorum. ‘Fidan'ı istememin sebebi daha önce hiç oynamadığım bir karakter olmasıydı.

Deniz Baysal ile Devrim Özkan
Deniz Baysal ile Devrim Özkan
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ