Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın: Kaç gündür neler yaşadık! - Magazin haberleri
        • 1

          Orman yangınlarında etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyaları düzenleyen şarkıcı Demet Akalın, önceki gün İstinye Park'taydı. Akalın, "Gerçekten kaç gündür neler yaşadık, neler gördük. Çok üzgünüm, ciğerlerimiz yandı. Allah bir daha yaşatmasın, devam eden yangınlar da inşallah en kısa sürede söner ve insanlar rahat bir nefes alır." ifadelerini kullandı.

        • 2

          "BU ARABAYI PEK SEVMEDİM"

          Bir arkadaşının doğum günü için alışverişe geldiğini söyleyen Akalın, yeni otomobilinin direksiyonun başına geçti. Muhabirlerin, "Hayırlı olsun" dileklerini kabul eden Akalın, "Arkadaşlar iki aracımı sattım ve bu yeni arabayı aldım ama araç seçimini Okan yaptı. Konserlere bununla gideriz falan diyerek beni kandırdı ama ben pek sevmedim. Yaz sezonu geçsin değiştireceğim." dedi. Yaklaşık değeri 2 milyon lira olan aracına binen Akalın, alışveriş merkezinden ayrıldı.

        • 3

          Son günlerde yaşadığımız orman yangınlarıyla ilgili Demet Akalın, yardım için elini taşın altına koymuştu. Akalın, yangından etkilenen ve evi kül olduğu için dışarıda yatmak zorunda kalan yaşlı teyze için harekete geçmişti.

        • 4

          "TEYZEMİ BULDUM"

          Twitter hesabından paylaşımda bulunan şarkıcı, "Teyzemi buldum. Evini döşemesi, yatağı bizden..." ifadelerini kullanmıştı. En yakın zamanda yardım derneği kuracağını da belirten Akalın, "Çok yardım geliyor. Haluk (Levent) nasıl kurdu acaba? Şu dünyada işe yaradığını hissetmek..." şeklinde konuşmuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa