Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Akalın, Ece Erken hakkında tedbir kararı çıkarttı - Magazin haberleri

        Eski eşi Serkan Uçar'ın kendisini, oğlu Eymen'i almak için mahkemeye verdiğini açıklayan Ece Erken, olaya dahil olan Demet Akalın'la ilgili mesajlaşmaları sunucusu olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında açıkladı.

        "DEMET AKALIN'IN GERÇEK YÜZÜ BU!"

        Ece Erken, Akalın'a, "Hiç cevap vermedim sana ama sen benim evladıma hakaret eden, bana tehditle, şantajla, hakaret eden insanlarla eski dostum dersen senin foyanı ortaya çıkarırım! İnsanların namusuyla oynadığını biliyorum. Sen Uçar ailesiyle ilgili 2 ay önce ne iftiralar attın... Yapma, şarkılarınla gündeme gel! 2 ay önce Serkan Uçar ve ailesine ağır sözler söyleyen Demet Akalın, dün Serkan Uçar ve yengesi Güldeniz Uçar'ı sosyal medyadan takibe alıyor ve onlarla yazışıyor. Demet Akalın'ın gerçek yüzü bu" deyince ortalık karıştı.

        ECE ERKEN'E TEDBİR KARARI

        Ece Erken'in canlı yayındaki sözlerinin üzerine Demet Akalın'dan yeni hamle gecikmedi. Akalın, Erken hakkında tedbir kararı çıkarttı. Ece Erken, mahkeme kararını ise sosyal medya hesabından, "Avukat tutmuş ve susturma kararı almış. Oysa 'hodri meydan' demiştim. Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar" notuyla paylaştı.

        "HER ZAMAN ARKADAŞIMDIR" DEMİŞTİ...

        Öte yandan, Ece Erken, Demet Akalın'ın Okan Kurt'un boşanmasıyla ilgili, "Çok üzüldüm ayrılmasına. Bu konuyla alakalı görüşmedim kendisiyle. Bizim programda ilk bu haberler çıktı. Kendisi kızdı galiba bana, beni düşman ilan ediyor ama her zaman arkadaşımdır" demişti...

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa