Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa ziyareti dolayısıyla, Bursa'da 2 Temmuz Cumartesi günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, trafiğe kapatılacak yollar ile alternatif güzergahları duyurdu.

Yapılan açıklamada, ”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Temmuz Cumartesi günü ilimize yapacağı ziyaretleri ve Osmangazi İlçesi Meydancık - Gökdere Meydanındaki açık hava mitingi ile ilgili; 1 Temmuz Cuma günü Meydancık kavşağından Gökdere iniş ve çıkış istikametleri araç trafiğine kapatılacak, alternatif olarak Kurtuluş Caddesi gidiş-geliş olarak çalıştırılacaktır. 2 Temmuz Cumartesi günü Meydancık kavşağından Gökdere iniş ve çıkış istikametleri ile bağlantı yolları araç trafiğine kapatılacak, miting bitimi sonrası trafiğe açılacaktır. Sayın misafirin geçişleri esnasında bazı güzergâhlar kısa süreli araç ve yaya trafiğine kapatılabileceği, bu durumlarda vatandaşlarımızın görevlilerimizce yapılacak olan ikaz ve uyarılarına riayet etmesi gerekmektedir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ