Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 37. bölüm fragmanı (2. fragman) yayınlandı! İşte Çukur son fragmanı

        Çukur geçtiğimiz Pazartesi günü 36. bölümü ile ekrana gelmişti. Gözler ise Çukur 37. bölümde... Özellikle, Cumali ve Vartolu arasında yaşanacaklar Çukur izleyicileri tarafından merakla bekleniyor. Gelecek bölümle ilgili önemli ipuçlarını taşıyan Çukur 37. bölüm son fargafragmanıyayınlandı. İşte; Çukur 37. bölüm 2. fragmanı...

        "BENİM ADAMIM GİBİ DAVRANACAKSINIZ!"

        Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Cumali’nin Yamaç ve Vartolu’yla birlikte tahsilata gittiği heyecan dolu tanıtımda “Benim adamım gibi davranacaksınız!” sözleri dikkat çekiyor. Para alacağı kişinin konuşmasına sinirlenen Cumali’nin “Önceden haber veriyorum, şimdi dayak yiyeceksin!” diyerek ortalığı toza dumana kattığı anlar heyecanı yükseltiyor.

        REKLAM

        YAMAÇ, CUMALİ VE VARTOLU ARASINDA KALIYOR

        Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek 2. sezonun 4. bölümünde Yamaç, Vartolu ve Cumali güçlerini birleştirir. Koçovalı Kardeşler, Çukur’u yeniden kazanmak için harekete geçerler. Ancak Cumali ile Vartolu arasındaki yüksek tansiyon Yamaç için işleri güçleştirecek. Yamaç bir yandan hedefi uğruna mücadele ederken diğer yandan Cumali ile Vartolu’nun arasında kalacak. Koçovalı Kardeşler tüm engellere rağmen omuz omuza savaşlarına devam ederken; kardeşlerden biri beklenmedik bir anda İdris'in karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme yaşanacak.

        Çukur 37. bölüm ilk fragman:

        ÇUKUR NE ZAMAN?

        Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

        Çukur 37. bölüm ikinci fragman:

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa