Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Barselona'da gerçekleştirilen Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında yeniliklerinin lansmanını düzenleyen ve katlandığında 1 cm’in altına inen katlanabilir telefon modelini de müşterileri ile buluşturan Honor, dünyanın en ince içe katlanan telefonu olma rekorunu kırdığını da açıkladı.

Tüm dünyada ilgiyle karşılaşan bir model haline dönüşen HONOR Magic V2, dünya pazarlarının ardından Türkiye’de de HepsiBurada aracılığıyla teknoloji severlerle buluştu. 9,9 milimetrelik inceliği ile dikkatleri üzerine toplayan modelin satış fiyatı 69.999 TL olarak belirlendi.

Yeniliklerini kullanıcılarla buluşturan Çinli markanın hem dünyadaki performansını hem de Türkiye'deki hedeflerini HONOR Türkiye Ülke Müdürü Hu Hong Habertürk'e değerlendirdi.

"HEDEF KATLANIR TELEFON SEKTÖRÜ"

Hong, markanın katlanır telefonları ile Türkiye pazarında önemli bir oyuncu olmayı hedeflediğini vurgulayarak, Katlanabilir telefonların giderek popülerlik kazandığı bu dönemde, inovasyonumuz ve kalite odaklı yaklaşımımızla bu alanda bir yer edinmeyi amaçlıyoruz.

Türkiye bizim için önemi bir pazar. Marka olarak, Ar-Ge yeteneklerimizi öne çıkararak Türkiye’deki tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun, yenilikçi ve dayanıklı katlanabilir telefonlar ile sektörde öncü bir konum elde etmeyi amaçlıyoruz. Müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı yaklaşımımızla, katlanabilir telefon sektöründe önemli bir rol oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ