Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Akıllara kazınan şarkılarıyla bilinen Cengiz Kurtoğlu, en çok duygusal şarkılarıyla seviliyor. Zaman zaman kendisi ve eşi ile ilgili verdiği röportajlarıyla tekrar tekrar gündeme gelen sanatçının biyografisini öğrenmek istiyor olabilirsiniz. İşte detaylar…

CENGİZ KURTOĞLU KİMDİR?

İnternet kullanıcıları tarafından yoğun olarak sorulan sorulardan biri de “Cengiz Kurtoğlu kimdir?” sorusudur. Cengiz Kurtoğlu, 5 Mayıs 1959 tarihinde doğan bir Türk müzisyendir. Kurtoğlu ayrıca piyanistlik de yapmaktadır. Taverna müziği ve arabesk tarzında yaptığı albümlerle dikkat çeken sanatçı, şarkılarında daha çok aşk acısı gibi bireysel temaları işler.

CENGİZ KURTOĞLU NERELİ?

Sık sorulan bir diğer soru ise “Cengiz Kurtoğlu nereli?” sorusudur. Popüler şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, 5 Mayıs 1959’da Artvin Arhavi’de dünyaya gelmiştir. Artvin’de doğmuş müzisyen, aslen Laz asıllıdır.

CENGİZ KURTOĞLU KAÇ YAŞINDA?

Aklınızdan “Cengiz Kurtoğlu kaç yaşında?” sorusu geçiyor olabilir. Müzisyen ile ilgili en çok araştırılanlardan biri de kaç yaşında olduğudur. 1959 yılında dünyaya gelen sanatçı şu an 65 yaşındadır.

Haberi Hazırlayan: Rıza Gereniz
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ