Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı Karatekin Üniversitesinin (ÇAKÜ) yeni programlarla etki alanını genişlettiği bildirildi.

        ÇAKÜ'den yapılan yazılı açıklamada, yükseköğretim kurumlarının vizyon ve misyonuna uygun olarak ÇAKÜ bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarını etkinleştirmeyi sürdürürken, diğer taraftan eğitim kalitesini bir üst seviyeye taşıyacak kalite ve akreditasyon süreçlerini yürütmeye ve öğrenci sayısını artırmaya devam edildiği belirtildi.

        Bu kapsamda Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde "Resim Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans" ve "Uluslararası Ticaret ve Finansman Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans" programlarının açıldığı aktarılan açıklamada, "ÇAKÜ, 2024 yılında ilk defa YKS ile İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi bünyesindeki 'İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'ne, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesindeki 'Sosyal Hizmetler Programı'na, Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu bünyesindeki 'Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı'na öğrenci alarak eğitim ve öğretime başlayacaktır." ifadesine yer verildi.

        Açıklamada değerlendirilmesine yer verilen ÇAKÜ Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, bölümlerin eğitim öğretim faaliyetlerine zenginlik katacağını vurgulayarak, yeni programların açılmasına da örnek teşkil edeceğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa