Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, organize sanayi bölgesindeki (OSB) altyapı çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

        Bezci, bölgedeki incelemelerinin ardından gazetecilere, Orta ilçesinde 2016 yılında projesine başlanılan OSB ile ilgili değerlendirmede bulundu.

        Orta OSB'de devam eden altyapı çalışmalarının yüzde 48 seviyesine geldiğini belirten Bezci, altyapı çalışmalarının temmuz ayında tamamlanmasını hedeflediklerini dile getirdi.

        Fabrikaların faaliyete geçmesiyle ilçeye tersine göç yaşanması amaçladıklarına işaret eden Bezci, "53 sanayi parselinden oluşan ve 3 bin 600 metrekare ile 43 bin metrekare seçeneklerine sahip olacak OSB’de oto yedek parça, kumaş, paketleme, küçük ev aletleri gibi firmalar bulunacak." dedi.

        Bugüne kadar 6-7 firmaya yer tahsisi yaptıklarına dikkati çeken Bezci, "Bu firmaların 3'ü temmuz ayında temel atacak. İlçemizdeki vatandaşların birçoğu Ankara ve İstanbul'da yaşıyor. Bu insanların büyük kısmı ilçesine dönmek istiyor. Onların beklentileri burada iş sahası ve konut olması. Bu yatırımla tersine göç bekliyoruz." ifadesini kullandı.​​​​​​​

        Bezci'ye incelemelerinde OSB Müdürü Erdoğan Satılmış Eser eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa