Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı'da uluslararası organizasyonlarda derece elde eden sporcular ödüllendirildi.

        Çeşitli tarihlerde düzenlenen Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalya kazanan kuraş sporcuları Yiğit Aslan, Azra Özkan ve Berkay Gün, cimnastikçi Ada Kanat ve halterci Ramazan Efe Yılmaz için ödül töreni düzenlendi.

        Kentte araç konvoyuyla tur atan sporcular, daha sonra Karatekin Parkı'na geldi. Burada Vali Mustafa Fırat Taşolar, sporcuları kutladı.

        Sporcuların tanıtımının ardından Taşolar, sporcu ve antrenörlerine çeşitli hediyeler vererek tebrik etti.

        Edirne'de 21-23 Haziran'da düzenlenen Avrupa Kuraş Şampiyonası'nda 78 kiloda altın madalya kazanan Azra Özkan, çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getirerek, "Çok çalıştım ve karşılığını aldım. Bizi her zaman destekleyen antrenörümüze çok teşekkür ederim. Böyle bir program beklemiyordum, çok gururluyum. Çok mutlu hissediyorum, duygularımı tarif edemiyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa