Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Can Yaman, Venedik'e damgasını vurdu: Ödül aldı - Magazin haberleri
        • 1

          İtalyan dizisi 'Sandokan'ın başrolünde yer alan oyuncu Can Yaman, 78'inci Venedik Film Festivali'ne katıldı.

        • 2

          İtalya'da geniş bir hayran kitlesi bulunan Yaman, etkinliğin en çok ilgi gören yıldızları arasında yer aldı. 31 yaşındaki oyuncunun hayranları, girişte Can Yaman ile fotoğraf çekilebilmek için uzun süre bekledi.

        • 3

          "BENİ HER YERDE KOVALIYORLAR"

          Can Yaman, festivalde gördüğü ilgi için "Artık alıştım, beni her yerde kovalıyorlar." diye konuştu.

        • 4

          ÖDÜL ALDI

          Can Yaman'a, festival kapsamında organize edilen 'Filming Italy Best Movie Award' töreninde 'TV Personality of the Year' (Yılın TV Karakteri) ödülü takdim edildi.

        • 5

          Öte yandan Yaman'ın yanında, evlilik hazırlığı yaptığı İtalyan spiker sevgilisi Diletta Leotta'nın yer almadığı görüldü. Ünlü oyuncu, törende İtalyan aktris Vittoria Puccini ile boy gösterdi.

        • 6

          SEVGİLİSİYLE TÜRKİYE'YE GELMİŞTİ

          Yaklaşık 8 aydır İtalya'da bulunan ünlü oyuncu, rol aldığı dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından sevgilisiyle birlikte soluğu Türkiye'de almıştı.

        • 7

          BOĞAZ TURU YAPTI

          Diletta Leotta, sevgilisiyle birlikte İstanbul'daki ilk günlerinde Boğaz turu yapmıştı. Can Yaman, sevgilisine İstanbul'u tanıtmıştı. Leotta, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Poyrazköy'de objektif karşısına geçen Diletta Leotta, Boğaz manzarasını ve Türk mutfağından görüntüleri de takipçileriyle paylaşmıştı.

        • 8

          AİLEYE GİRDİ

          İlerleyen saatlerde Can Yaman, Leotta'yı ailesiyle tanıştırmıştı. Yaman'ın annesi Güldem Can, paylaştığı bu fotoğrafa, "Kızım & Oğlum..." notunu düşmüştü. İlişkileri evlilik yolunda ilerleyen çift hakkında, "Nikah yakın..." yorumları yapılmıştı.

        • 9

          Leotta, Ayasofya Camii'ni de ziyaret etmişti. Ayasofya'dan çok etkilendiğini söyleyen ünlü spiker ardından Tarihi Yarımada'yı gezmişti.

        • 10

          EGE KOYLARINA YELKEN AÇTILAR

          Yaman ve Leotta çifti İstanbul'dan sonra rotalarını Ege koylarına çevirmişti. Tekneleriyle mavi tura çıkan aşıklar, denizin ve güneşin tadını çıkarmıştı. İkili o anları da sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

        • 11

          BÖLÜM BAŞINA 100 BİN EURO

          İtalya'da dizi anlaşması yapan Yaman'ın ülke çapında popülerliğini arttırmak için Diletta Leotta ile reklam aşkı yaşadığı iddia edilmişti. Ancak çift aşklarını evlilik yoluna sokarak, iddiaları çürüttü.

          Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrolde yer aldı. Ünlü oyuncu, 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin euro kazandı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa