Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Son dakika: Çağla Şıkel'den Edis'e: Seni seviyoruz! - Günün Magazin Haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; İstanbul’da uzun bir aradan sonra ilk kez dinleyicileriyle buluşan Edis, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda üç gün üst üste vereceği konser serisine başladı.

        • 2

          Edis, kendisini izleyenlerin karşısına birçok sürprizle çıktı. “Sizi çok özlemişim.” diyerek izleyicilerini selamlayan şarkıcı, “Bir buçuk saat boyunca çok eğleneceğiz, her şeyi unutacağız.” dedi.

        • 3

          Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Çağla Şıkel de vardı. Protokolde yerini alan Şıkel, basın mensuplarıyla sohbet etti.

        • 4

          "ÇALIŞTIM, ŞİMDİ KONSERE GELDİM"

          Çağla Şıkel, gazetecilerin, "Instagram'da 'Çok çalışırsanız Edis konserine gitmeyi hak edersiniz' paylaşımında bulundunuz." sözlerinin üzerine, "Evet, çok çalıştım. Sabah yayın, akşam da çok önemli sunumum var. Ödül töreni olacak. Benim hafta içi dışarı çıkmak pek adetim değildir. Edis konserlerini çok seviyorum. İnanılmaz enerji veriyor. Evde çalıştım, ödevimi bitirdim. Şimdi konsere geldim." şeklinde konuştu.

        • 5

          "SAATİ KURMADAN UYANMAYI ÖZLEDİM"

          Şıkel, tatil planlarını soran muhabirlere, "Bana henüz yaz gelmedi. Sadece yaz fotoğraflarına bakıyoruz. 4 haftam daha var, buradayım. Sonra inşallah ailemle birlikte Çeşme'ye geçeceğim. Annemlerle de orada buluşacağım. Arada da Bodrum'a gidip, geleceğim. Geçen sene hiç fırsat olmadı, bu sene gideceğim. Çok özledim... Aslında kışın hafta sonları çocuklarımla doğa ile iç içe oluyoruz. Kamp yapıp, çadırda kalmayı biz kışın hallediyoruz. Yazın tek özledim şey; deniz, kum, güneş ve bir de saatimi kurmadan uyanmak..." dedi.

        • 6

          "SENİ SEVİYORUZ EDİS!"

          Konseri en ön sıradan dinleyen ünlü isim, gece boyunca Edis'in şarkılarında dans etti. Şıkel, ayrıca Edis'e defalarca, "Seni seviyoruz!" diyerek, seslenmeyi de ihmal etmedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa