Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)BURSA'nın İnegöl ilçesinde kasasında 20 yolcu taşıyan kamyonetin sürücüsü, para cezası kesilip, aracı trafikten menedilince polislerle tartıştı.

        Olay, saat 13.00 sıralarında İnegölYenişehir kara yolunda meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Grup Amirliği ekipleri, yol kontrolü sırasında kasasında 20 yolcu ile seyir halindeki Kazım T.'nin (45) kullandığı 16 HAS 92 plakalı kamyoneti durdurdu. Polisler, amacı dışında araç kullandığı için Kazım T.´yi 3 bin 636 lira ceza yazdı, kamyonetini 15 gün süreyle trafikten menetti. Bunun üzerine Kazım T., polislerle tartıştı. Kasadaki yolcular ise aracın bağlanmaması için araçtan inmedi. Çevredekilerin cep telefonuyla kaydettiği arbede, takviye ekiplerin gelmesiyle sonlandı.

        İşlemlerin ardından kamyonetteki yolcular, minibüs ile evlerine götürülürken, kamyonet ise otoparka çekildi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / İnegöl Yavuz YILMAZ

        2022-07-30 17:07:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa