Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan BOZBEY/ ORHANGAZİ (Bursa), (DHA)BURSA'da Nizamettin P. (30), kalp krizi geçiren babası Şehzat P. (66) için çağırdığı sağlık ekibinin geç geldiğini öne sürüp, ambulansın camını kırdı. Sağlık ekipleri hem kalp krizi geçiren Şehzat P.'yi hem de ambulansın camını kırdığı sırada kolu kesilen Nizamettin P.'yi hastaneye kaldırdı. 

        Olay, saat 16.30 sıralarında Orhangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Şevket Durmuş Caddesi´nde meydana geldi. Evde kalp krizi geçiren Şehzat P.'nin yakınları durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulans hastayı almak için yola çıktığında Şehzat P., yakınları tarafından kendilerine ait özel minibüsle hastaneye götürülmek istendi. O sırada minibüs ile yolda karşılaşan sağlık ekipleri, kalp krizi geçiren Şehzat P.'yi ambulansa almak için aracı durdurdu.

        OĞLU SAĞLIK EKİPLERİNE SALDIRDI

        Sağlık ekipleri, Şehzat P.´yi ambulansa aldığı sırada oğlu Nizamettin P., sağlık ekiplerine geç geldikleri gerekçesiyle tepki gösterdi. Ambulansa binmek isteyen Nizamettin P. ile sağlık ekipleri arasında tartışma yaşandı. Bu sırada ambulansa saldıran Nizamettin P., aracın arka camına yumruk atarak, camı kırdı. Kırılan camın kolunu kestiği Nizamettin P. ve babası Şehzat P., ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        DURAN KALBİ YENİDEN ÇALIŞTIRILDI

        Hastanede de taşkınlık çıkaran Nizamettin P.´nin, kesilen koluna sağlık ekipleri müdahale ederken, Şehzat P.'nin duran kalbi yeniden çalıştırdı. Şehzat P., Orhangazi Devlet Hastanesi´ndeki müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi´ne sevk edildi. Sağlık ekiplerine saldıran Nizamettin P. ise tedavisinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

        Olayla ilgili inceleme devam ediyor. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Orhangazi Hasan BOZBEY

        2022-07-21 19:44:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa