Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA, (DHA)BURSA´da, 40 yıl önce ilk branş hastanesi olarak açılan ve yılda ortalama 15 bin bebeğin dünyaya geldiği Zübeyde Hanım Doğumevi Hastanesi´nin önceki gün başlayan yıkım çalışmasına devam ediliyor. Kontrollü yıkım anı, kameralara yansıdı.

        Kentte, 1981 yılında, 125 yatak kapasitesi ile ilk branş hastanesi olarak yapılan Zübeyde Hanım Doğumevi Hastanesi'nin önceki gün başlanan yıkım çalışması sürdürülüyor. Bursa ilçeleri, Güney Marmara başta olmak üzere Türkiye´nin pek çok bölgesinden başvuru alan tarihi hastanede yılda ortalama 15 bin bebek dünyaya geldi. Deprem yönetmeliğine uygun olmaması ve riskli yapı raporu bulunması nedeniyle uzun süre önce boşaltılan ve 2019'da Bursa Şehir Hastanesi´ne taşınan Zübeyde Hanım Doğumevi Hastanesi, yıkım ekiplerince kontrollü olarak kepçe darbesiyle saniyeler içinde yıkıldı. Tarihi binanın kontrollü yıkılma anı ise anbean kameralara yansıdı.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Merkez İsmail Hakkı SEYMEN

        2021-07-03 15:17:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa