Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orhaneli Devlet Hastanesi'nde görevli hekim ve çalışanların katılımıyla deprem tatbikatı yapıldı.

        Orhaneli Devlet Hastanesi yönetimince olası doğal afetler öncesi yürütülen hazırlık çalışmaları kapsamında deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

        Görevli hekim ve çalışanların katıldığı tatbikatta deprem anında yürütülecek çalışmalar canlandırılıp, temsili olarak enkaz altında kalan yaralılara müdahalede bulunuldu.

        Deprem sırasında hastanede bulunan ve yaralanan hastalar ile personeller, sağlık çalışanlarının yardımıyla bahçedeki müdahale alanına getirilirken, ambulanslarla da farklı bölgelerden yaralılar sahra hastanesine getirildi.

        Makyajla yaralı görüntüsü verilen depremzedelere, sağlık görevlileri acil müdahalede bulundu. Gerçeği aratmayan tatbikatı hastane bahçesinde bulunan bazı vatandaşlar da ilgiyle izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa