Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

        Nilüfer ilçesindeki Gümüştepe İlkokulu'na eşi Sevinç Aktaş ve kızıyla gelen Alinur Aktaş, 2294 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.

        AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ile partililerin de eşlik ettiği Aktaş, seçimlerin huzur ve güven ortamı içinde geçmesini diledi.

        Aday sıfatının yanında vatandaşlık görevi gereği oyunu kullandığını belirten Aktaş, şöyle konuştu:

        "Temennimiz suhulet içinde, kavgasız gürültüsüz, vatandaşlarımızın oyunu rahatlıkla kullandığı bir seçim olsun. Vatandaşlarımızın iradesi sandığa yansıyacak, 5 yıl boyunca ilçelerimizi, Büyükşehir Belediyemizi yönetecek meclis üyelerimizi ve başkanlarımızı seçeceğiz. Adaylığımın yanı sıra bireysel olarak ülkem adına, şehrim adına en güzelinin olması en büyük temennimdir. Tecrübemiz, bilgi birikimimiz var, inşallah Bursalı hemşehrilerimiz bu vazifeyi bir kez daha tevdi ederse canla başla çalışıp en güzel şekilde yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Hava da güzel, Allah yardım etti, yağmur ve soğuk yok. Böyle bir bahar havasında herkes rahatlıkla oyunu kullanmaya geliyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa