Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Burcu Esmersoy: Instagram'a bir şeyler mi oluyor? - Magazin haberleri
        • 1

          Ünlü sunucu Burcu Esmersoy (45), paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Önceki gün bir davete katılan Esmersoy, siyahlar içindeki kombiniyle verdiği pozları yayınladı.

        • 2

          "INSTAGRAM'A BİR ŞEYLER Mİ OLUYOR?"

          Siyah iddialı hırkası ile objektif karşısına geçen sunucu, gönderilerine, "Instagram'a bir şeyler mi oluyor?" notunu düştü. Burcu Esmersoy'un paylaşımı kısa sürede takipçilerinden 44 binden fazla beğeni aldı.

          DÜN GECE YİNE GİTTİ!

          Geçen hafta Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın çökmesinin ardından dün gece de Instagram'da akış yenilememe sorunu yaşanmıştı. Milyonlarca kullanıcı, diğer sosyal ağlar üzerinden yaptıkları yorumlarla Instagrama'a giriş yapamadıklarını, 'durduruldu' hatası ile karşılaştıklarını dile getirmişti. Sorun yaklaşık bir saatlik sürenin ardından giderilmişti.

        • 3

          "KARİYERİMDE EN İYİ NOKTADAYIM"

          Öte yandan daha önce sektörde yaşadığı zorluklardan bahseden ünlü isim, "Arkadan iş çevirme, kuyu kazma müsabakaları çok oldu. Fakat duruşumun ve çalışma azmimin ön planda olması sebebiyle hep bir noktada çabaları sonuçsuz kaldı ve savuşturuldu. Kariyerimde şu anda olunabilecek en iyi noktadayım." demişti.

        • 4

          "ÇOCUKKEN ORMAN MÜHENDİSİ OLMAK İSTERDİM"

          Ünlü sunucu ayrıca, "Çocukken orman mühendisi olma hayalim vardı." ifadelerini kullanmıştı. Yaz insanı olduğunu ve enerjisini güneşten aldığını söyleyen Esmersoy, "Ayda bir tam günümü yüz, vücut ve saç bakımına ayırıyorum, kendimi ödüllendiriyorum." diye konuşmuştu.

        • 5

          Burcu Esmersoy

        • 6

          Burcu Esmersoy

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa