Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

İnternet kullanıcıları, “Burak Özçivit kimdir?” sorusunun cevabını sık olarak öğrenmek istiyor. Burak Özçivit, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Bakışlarıyla ve oyunculuğuyla büyüleyen sanatçı, bir dönem modellik de yapmıştır. Özçivit’in Burçin Özçivit adında bir kız kardeşi de bulunur. Lise eğitimini Kazım İşmen Lisesi’nde bitiren Özçivit, lisans eğitimi için Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü’nü tercih etmiştir.

BURAK ÖZÇİVİT KAÇ YAŞINDA?

İnternet üzerinde sanatçı hakkında en fazla sorulan sorulardan biri de “Burak Özçivit kaç yaşında?” sorusudur. 24 Aralık 1984 doğumlu oyuncunun şu anki yaşı 40’tır. 2003 yılında “Best Model of Turkey” yarışmasında “Gelecek Vadeden” seçilmiştir. Bundan sonrasında ise “Uğurkan Erez Ajans” şirketiyle çalışmaya başlamıştır.

BURAK ÖZÇİVİT NERELİ?

Burak Özçivit nereli?” sorusunun cevabını merak ediyor olabilirsiniz. Başarılı oyuncu Burak Özçivit, 24 Aralık 1984’te İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ancak oyuncunun aslen Gaziantep’li olduğu bilinmektedir. “Malkoçoğlu” ve “Kamran” gibi karakterlerle hafızalara kazınmıştır.

Haberi Hazırlayan: Rıza Gereniz
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ