Bu hafta 8 film vizyona girdi... Vizyona giren filmler!
Türkiye genelinde sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 8 film vizyona girdi. İşte vizyona giren filmler!
- 5
LARA
Oh Boy filmiyle tanınan Jan Ole Gerster'in yönettiği Lara, 60. yaş gününde piyanist oğlunun konserine gitmeye karar veren bir kadının, bu süreçte oğluyla olan ilişkisini ve kendi geçmişini sorgulamaya başlamasını konu ediniyor. Senaryosu Blaz Kutin imzası taşıyan filminde Corinna Harfouch, Tom Schilling, Volkmar Kleinert, Rainer Bock, Edin Hasanovic ve Maria Dragus gibi isimler rol aldı.
- 6
ASTRAL BOYUT
Chris Mul'un yönetmenliğini üstlendiği Astral Boyut, annesinin ölümüyle zor zamanlar yaşayan ve bilimsel astral seyahat deneyimini gerçekleştirmeyi kafaya koyan bir gencin hikayesini anlatıyor. Korku ve dram karışımı filmin başrollerinde Frank Dillane, Catherine Steadman, Damson Idris, Vanessa Grasse ve Trevor White oynuyor.
- 7
ASLAN PARÇAM
Okan Ege Ergüven'in yönettiği Aslan Parçam, kalbinden bir rahatsızlığı olan bir çocuk ile onun için tüm fedakarlıkları yapan ağabeyinin hikayesi ile beyaz perdede yer alacak. Hacı Ali Konuk, Ergin Kılıkçıer, Eyüp Ergüven, Ayçe Abana, Zeki Ocak ve Ayşegül Yalçıner gibi isimlerin rol aldığı film; İstanbul'dan Antalya'ya yola çıkan ağabey ve kardeşin yolda başlarına gelenler etrafında dönüyor.
-
- 8
RAFADAN RAYFA 2: GÖBEKLİTEPE
2018 yılında gösterime giren Rafadan Tayfa Dehliz Macerası'nın devamı olan animasyon film Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe, aynı ekibin maceralarını tarihi Göbeklitepe'ye taşıyor. İsmail Fidan'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin seslenlendirmelerini Şirin Giobbi, Levent Kol, Yağmur Sergen, Hakan Coşar, Emine Sergen Kazbek ve Aysın Işımer yaptı.