Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Yenipazar ilçesine bağlı Kavacık Köyü'nde çıkan yangında iki katlı bir ev tamamen yanarken, dumandan etkilenerek zehirlenen baba ve kızı tedavi altına alındı.

        Sebebi tam olarak bilinmese de, avludaki çırpıların alev almasıyla başladığı tahmin edilen yangın kısa sürede Mustafa Gülücü isimli şahsın evini sardı. Köydeki evler bitişik olarak dar bir alana yapılmış olduğu için yangının diğer evlere sıçrama tehlikesi bulunmasından dolayı panik havası yaşandı. Yenipazar'a ortalama 15 kilometre uzaklıktaki köydeki yangın ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yenipazar Belediyesi'ne ait itfaiye aracının anında yola çıkmasına rağmen köye varıncaya kadar ev tamamen yandı. Yanan evin sahibi Mustafa Gülücü ile kızı Gülşen Seçkin, dumandan etkilenerek Yenipazar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tamamen yanan evde soğutma çalışmalarına başlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa