Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        –Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde "Yaz Spor Okulları" kayıtları başladı.

        Çocukların fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine yardımcı olmak, onları farklı spor aktiviteleriyle buluşturarak boş zamanlarını verimli geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'nce düzenlenecek olan Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

        Atletizm, basketbol, futbol, jimnastik, karate, kickboks, taekwondo, voleybol ve yüzme branşlarında 550 öğrencinin kayıt yaptırdığı Yaz Spor Okulları başvuruları, ağustos ayı sonuna kadar devam edecek.

        Yüzlerce sporcuya güvenli ortamda ücretsiz hizmet vereceklerini belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Lütfü Akyüz, "Tatilini verimli geçirmek isteyen 11-18 yaş arası bütün evlatlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

        Düzenlenen programa Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Lütfü Akyüz'ün yanı sıra spor eğitmenleri ve sporcular katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa