Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş günün transfer haberleri (Günün transfer haberleri - 15 Mayıs 2018) Beşiktaş haberleri - Beşiktaş Haberleri
        • 1

          Beşiktaş'ta arap saçıan dönen Anderson Talisca transferinde yeni bir iddia daha gündeme geldi. Yıldız futbolcu, Tite tarafından Brezilya Milli Takımı'nın 2018 Dünya Kupası kadrosuna dahil edilmedi. DHA'da yer alan habere göre Beşiktaş, Talisca'nın satın alma opsiyonunu kullandıktan sonra yıldız futbolcuyu daha yüksek bir ücretle satmaya hazırlanıyor.

        • 2

          DHA'da yer alan habere göre, Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ile Futbol A Takım Direktörü Ali Naibi, Roma'ya gitti. İddiaya göre bu ikilinin İtalya'ya gidiş amacı, Anderson Talisca için başkent kulübüyle görüşmek.

        • 3

          Talisca'nın 21 milyon Euro'luk satın alma önceliğini elinde bulunduran Beşiktaş, Brezilyalı oyuncuyu bu ücret karşılığında Benfica'dan transfer edip devamında da daha yüksek bir bonservisle satmak istiyor. Anderson Talisca'yı 30 milyon Euro civarında bir bonservisle satmayı planlayan Beşiktaş, bu konuda Roma ile görüşmeler yaptı.

        • 4

          TALISCA'NIN ALTERNATİFİ BULUNDU!

          Gelecek sezon kadrosuyla ilgili çalışmalara başlayan Beşiktaş, Talisca'nın yokluğu için de girişimlerde bulunuyor. Siyah-beyazlılar, Talisca'nın yokluğu için gündemine birkaç isim aldı. İlk sırada ise PAOK'ta forma giyen Dimitrios Pelkas yer alıyordu. Akşam'ın haberine göre PAOK'un 7 milyon Euro istemesi üzerine rota diğer adaylara çevirildi.

        • 5

          Kara Kartal Olympiakos'ta görev yapan Konstantinos Fortounis gündeme geldi. Siyah-beyazılar, 25 yaşındaki oyuncu için girişimleri hızlandırdı. Fortunis, bu sezon 37 maçta 11 gollük performans sergiledi.

        • 6

          BADOU NDIAYE DEĞİL XHERDAN SHAQIRI!

          Önümüzdeki dönemde transferde ince eleyip sık dokuma kararı alan Beşiktaş’ta hedef büyük liglerde küme düşen takımlarda değerlerini kaybeden oyuncuları hayata döndürmek… Fotospor'un haberine göre geçen hafta Londra’ya giden ve burada İranlı menajer Amir Hashemi ile görüşen Fikret Orman’ın, AZ Alkmaar'da forma giyen Ali Rıza Jahanbaksh için zemin yokladığı iddia edilmişti.

        • 7

          İranlı oyuncu için konuşulan rakamların 20-25 milyon Euro aralığında olması diğer alternatifleri de gündeme getirdi. İyi bir kanat oyuncusu arayan siyah-beyazlılarda gündeme gelen son ismin küme düşen Stoke City’nin İsviçreli oyuncusu Xherdan Shaqiri olduğu iddia edildi. Orman’ın Stoke City’li yöneticilerle yaptığı görüşme Beşiktaş’ın Ndiaye’yi istediği şeklinde yorumlansa da Orman’ın Shaqiri için bilgi aldığı iddia edildi.

        • 8

          EMRE AKBABA BOMBASI!

          Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor'un yetenekli ismi Emre Akbaba ile ilgili olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. Aytemiz Alanyasporlu Georgios Tzavellas, Instagram'dan canlı yayın yaptığı sırada Emre Akbaba'nın Beşiktaş'a transfer olacağını açıkladı.

        • 9

          Tzavellas, canlı yayında Emre Akbaba'yı çektiği sırada "Emre Akbaba 10 numara! 5 milyon Euro'ya garanti Beşiktaş'ta" ifadelerini kullanarak 25 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlı takıma gideceğini dile getirdi. Emre Akbaba ile ilgili bu flaş transfer sözlerinin ardından iki kulüpten de henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

        • 10

          Aytemiz Alanyaspor'un yanı sıra A Milli Takım forması da giyen Emre Akbaba, bu sezon Süper Lig'de 33 maçta 14 gol attı, 10 da asist yaptı.

        • 11

          SOSA'NIN AKLI BEŞİKTAŞ'TA!

          Beşiktaş'tan iki sezon önce 7,5 milyon Euro bonservis bedeliyle İtalyan ekibi Milan'a transfer olan ve kariyerini Trabzonspor'da sürdüren Jose Sosa'nın aklı Beşiktaş'ta! Arjantinli yıldızın, siyah-beyazlı yöneticilerle dolaylı yollardan iletişime geçtiği iddia edildi. Trabzon’da 3,3 milyon Euro kazanan yıldız futbolcunun yıllık ücretini 2 milyon euroya düşürmeyi de kabul ettiği belirtildi.

        • 12

          Milliyet'te yer alan habere göre yüksek maliyeti nedeniyle Trabzonspor'un yeni yönetiminin yollarını ayırmadığı düşündüğü Sosa’nın, Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş’in onay vermesi halinde yıllık ücretine büyük bir indirime gitmeyi göze aldığı aktarıldı. Trabzon’da yıllık 3,3 milyon Euro alan Arjantinli futbolcunun, 2 milyon Euro’ya Beşiktaş’a imza atmaya sıcak baktığı vurgulandı.

        • 13

          ŞENOL GÜNEŞ MESAFELİ

          Burak Yılmaz ve Jose Sosa konusunda Trabzonspor ile arasını bozmak istemeyen başkan Fikret Orman’ın ise “Hiçbir kulübün maddi sıkıntılarından yararlanarak oyuncu transfer etmek istemiyorum. Bize gelmek isteyen her kim olursa olsun kulüpleriyle sorunlarını çözmüş ve anlaşma sağlamış bir şekilde gelmeli” dediği bildirildi.

        • 14

          ROTA NURİ ŞAHİN!

          Orta sahasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Borussia Dortmund'dan ayrılması gündemde olan milli futbolcu Nuri Şahin'i gündemine aldı. Ülkenin yüksek tirajlı gazetelerinden Bild'de yer alan habere göre 5,5 sezondur Dortmund forması giyen 29 yaşındaki futbolcu sezon sonunda takımdan ayrılacak.

        • 15

          Haberde Alman devinin kadroda büyük bir revizyona gitmeyi planladığı ve bu doğrultuda Nuri'nin yanı sıra Marcel Schmelzer ve Gonzalo Castro'nun da başka bir kulübe transferine izin verileceği belirtildi.

        • 16

          Sözleşmesi 2019 yazında bitecek olan yıldız oyuncu, Borussia Dortmund formasıyla çıktığı 274 resmi maçta 26 gol atarken, 49 da asist yaptı ve 75 gole direkt katkıda bulundu.

        • 17

          10 NUMARADA HEDEF LUCAS PAQUETA

          Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaş'ın 10 numara transferi için düşündüğü isimlerin başında Lucas Paqueta geliyor. Flamengo'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Paqueta, Avrupa transfer piyasasının gözde isimlerinden biri haline geldi.

        • 18

          20 yaşındaki genç oyuncuyla transfer görüşmeleri yapmak için Brezilya'ya bir heyet gönderen siyah beyazlı ekibin bu transferde güçlü rakipleri var. Daha önce Valencia ve Lazio'nun talip olduğu Paqueta için bir İtalyan devi daha devreye girdi.

        • 19

          İtalya'da yayın yapan Corriere dello Sport'un haberine göre Serie A'da üst üste 7. kez şampiyon olan Juventus, 1997 doğumlu oyuncunun transferi için harekete geçti. Beşiktaş'ın genç yıldız için kesenin ağzını açacağı ifade edildi.

        • 20

          Bu sezon Brezilya Serie A'da 4 maça çıkan Brezilyalı oyuncu 2 gol 1 asistlik bir performans sergiledi. Paqueta'nın kulübüyle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

        • 21

          TOSIC'E ÇİN KANCASI!

          Kadronun yaşlı olmasının da etkisiyle bonservisli genç oyunculara öncelik tanımayı düşünen transfer komitesi, şampiyonluğun kaçması ve Şampiyonlar ligi gelirinden mahrum kalınacak olması sebebiyle önceliği yine tecrübeli kiralık oyunculara verecek.

        • 22

          DHA'nın haberine göre siyah-Beyazlı yönetim için diğer bir seçenekte yine bonservisi elinde olan oyuncular olacak. Bonservis bedeli ödenecek oyunculara kaynak sağlamak için de Quaresma dahil tüm oyunculara gelecek teklifleri değerlendirme kararı alan başkan Fikret Orman ve transfer komitesinin şu anda 'kesinlikle satmayız' dedikleri bir oyuncu bile yok.

        • 23

          Bu amaçla daha lig bitmeden gelen teklifleri değerlendirmeye alan ve makul seviyeye ulaşan bonservis isteklerini futbolculara iletmeye başlayan Kara Kartalın kurmayları, futbolcu satışlarından ciddi bir gelir beklentisi içinde.

        • 24

          TRANSFER KOMİTESİ TOSİC İÇİN KAPIYI 5 MİLYON EURO'DAN AÇIYOR

          Sezonun bitmesiyle satılma ihtimali yüksek olan isimlerden biri de Dusko Tosic. Beşiktaş'ta 3'üncü sezonunu geçiren ve Şenol Güneş ile taraftarın en sevdiği isimlerden biri olan Sırp oyuncuyla Çin kulüplerinin ciddi bir şekilde ilgilenmeye başladıkları ve Beşiktaş'ın da kapıyı 5 milyon Euro'dan açtığı öğrenildi.

        • 25

          Menajerler vasıtası ile iletilen tekliflerin çok fazla uzatılmadan resmiyete dökülmesini ve rakamın 5 milyon Euro'dan aşağı olmamasını isteyen transfer komitesi, isteklerinin kabul görmesi halinde Çin kulüpleri ile masaya oturacak. 33 yaşında olan Tosic'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek. 1 milyon 250 bin Euro garanti para alan Sırp stoperin Çin'den gelen yüksek rakamlı tekliflere sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında.

        • 26

          BABEL'İN PAYLAŞIMI HEYECANLANDIRDI!

          Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel’in dün Instagram’dan yaptığı bir paylaşım büyük ilgi çekti. Gazete Habertürk'ün haberine göre tecrübeli oyuncu, isim Siyah-Beyazlılar’la anılan Göztepe’nin golcüsü Demba Ba ile olan fotoğrafını paylaşırken bu mesaj Senegalli forvetin transfer iddialarını daha da güçlendirdi.

        • 27

          BAŞKAN ORMAN AÇIKLAMIŞTI!

          Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Göztepe maçı öncesinde Demba Ba'nın çok önemli bir oyuncu olduğunu belirtmiş ve şunları söylemişti:

          "Biz de onun Beşiktaş’ta oynamasını istiyoruz. Geçen sene yaşadığı sakatlıklar, oynamaması için bir sebepti. Kontratları da bitti ve ben de önümüzdeki sene Beşiktaş’ta oynamasını istiyorum. Demba Ba’yla henüz konuşmadık. Bu maç öncesinde bunları konuşmak da doğru değil. Demba Ba, Beşiktaş’ın bir evladı. Biz de öyle hissediyoruz. Zamanı gelince konuşuruz"

        • 28

          Göztepe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Karabükspor'u 5-0 mağlup ederken sarı-kırmızılı taraftarlar, Demba Ba'ya tepki göstermişti. emba Ba, Karabükspor maçının 67. dakikasında oyuna girdi. Taraftarlar Demba Ba'yı ıslıklayarak, "Burası Göztepe, Beşiktaş değil!" tezahüratlarında bulunmuştu.

        • 29

          Demba Ba, Karabükspor maçı sonrasında Twitter hesabından bir paylaşım yapmıştı. Demba Ba, gülümseyen surat, güneş gözlüklü ifade ve çılgın yüz ifadesinin bulunduğu üç emoji paylaşmıştı. Senegalli yıldızın bu paylaşımına Beşiktaşlı taraftarlardan destek gelirken, Göztepeli taraftarlar tepki gösterdi.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa